Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok
    Allah rahmet eylesin
    Life is what happens when you are busy making plans

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
    ailesine ve tanıyanlarına rabbim sabır versin...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

sıradışıbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150ı
    allah rahmat eylesin, yakınlarına sabır versin ,mekanı cennet olsun!!!

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Gerçekten Çok üzücü... böyle haberleri her duyduğumda içimden bir parça kopuyor..Allah Rahmet eylesin, ailesine sabır diliyor , tüm motorcu camiasına da baş sağlığı diliyorum...

Allah rahmet eylesin

Motosikleti
    Cbf150
    allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın,
    CANIM KIZIM HERŞEYİM

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun.................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    BMW F-650
    Arkadaşlar forumu pek sık kullanan birisi değilim. Pek fazla olay hakkıında yorum yapmak istemiyorum ama orada vefat eden genç kızımızın yanında aklı başında bakın ısrar ediyorum ve tekrar vurguluyorum aklı başında 2 rider olsa idi, F-650 -ki benim motorumda f-650'dir- gibi roket gibi fırlayan 200 kiloluk bir enduroyla 2 haftalık bir acemi motorcuyu yola sokmazlar, hadi soktular diyelim, kesinlikle o olay olmazdı.

Lütfen ama lütfen kader mader saçmalıklarını bi kenara bırakalım. Yüce Allah (C.C.), insanı hayvandan, insana akıl lütfederek ayırmıştır. Motosiklet kullanmak sadece debriyajın kavrama noktasını öğrenmek değildir.

Çok ama çok yazık. orada sadece ölen kızımız bu dünyadan ayrılmadı. Ailesini tarifsiz üzüntülere boğdu. Hatta çoğumuzun aklına dahi gelmez ama, Tır şoförü de ömrü boyunca unutamayacağı bir acıyla yaşayacak. ( bu kişinin kusurlu olmadığını düşünmekteyim)

Lütfen bilinçli olalım. motosiklet insanı öldüren bir silah gibi.

Ne kadar güzel bir insanmış, Gökçe...Öldüğüne, pisi pisine öldüğüne insan inanmak istemiyor. ölümü konduramıyor bu Trakya güzeline....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Anıl_B. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar forumu pek sık kullanan birisi değilim. Pek fazla olay hakkıında yorum yapmak istemiyorum ama orada vefat eden genç kızımızın yanında aklı başında bakın ısrar ediyorum ve tekrar vurguluyorum aklı başında 2 rider olsa idi, F-650 -ki benim motorumda f-650'dir- gibi roket gibi fırlayan 200 kiloluk bir enduroyla 2 haftalık bir acemi motorcuyu yola sokmazlar, hadi soktular diyelim, kesinlikle o olay olmazdı.

Lütfen ama lütfen kader mader saçmalıklarını bi kenara bırakalım. Yüce Allah (C.C.), insanı hayvandan, insana akıl lütfederek ayırmıştır. Motosiklet kullanmak sadece debriyajın kavrama noktasını öğrenmek değildir.

Çok ama çok yazık. orada sadece ölen kızımız bu dünyadan ayrılmadı. Ailesini tarifsiz üzüntülere boğdu. Hatta çoğumuzun aklına dahi gelmez ama, Tır şoförü de ömrü boyunca unutamayacağı bir acıyla yaşayacak. ( bu kişinin kusurlu olmadığını düşünmekteyim)

Ne kadar güzel bir insanmış, Gökçe...Öldüğüne, pisi pisine öldüğüne insan inanmak istemiyor. ölümü konduramıyor bu Trakya güzeline....
    her satırına katılıyorum Anıl

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı Anıl_B. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

diyebilecek başka bir söz bırakmamıssın...üsteli,k geökçen i tanıyanlar bilirki o yaşam dolu biriydi....hak etmiyordu ölümü...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Atti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR-125 R
    gercekten üzücü bir olay.ALLAH bolca rahmet etsin.mekanı cennet olsun
    Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    çok üzüldümm dicek bişi yok artık..

o malum site çok büyük bir ihtimalle istanbul rider sitesi..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Allah rahmet eylesin...ne kullanırdı rahmetli...olay nasıl oldu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inanmıyorum ya

Allah rahmet eylesin

cevran07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA İNNOVA ANF 125,Honda CBF150. v strom inşalla
    az önce bi internet sitesinde okudumda hayır olmaz yahu dedim acı gerçekmiş malesef allah rahmet eylesin Vatan sağolsun..!
    <<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin...ne kullanırdı rahmetli...olay nasıl oldu...
    http://www.milliyet.com.tr/GaleriHab...&KategoriID=15

Motosikletli genç kız, TIR'a çarpıp öldü

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)

İSTANBUL'dan motosikletiyle Karadeniz turuna çıkan 25 yaşındaki Gökçen Yılmaz, Samsun yakınlarında önündeki aracı hatalı sollayınca karşıdan gelen TIR'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Gökçen Yılmaz, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.Kaza, dün gece 20.30 sıralarında, Ankara- Samsun karayolunun Samsun yakınlarındaki Toptepe Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan tek başına Karadeniz turuna çıkan Gökçen Yılmaz, 34 AS 2224 plakalı motosikletiyle Samsun'a yaklaştığı sırada, önünde giden bir aracı sollamak istedi. Aracı sollayan Gökçen Yılmaz, karşı yönden gelen 53 yaşındaki Şefik Akbulut yönetimindeki 01 RS 988 plakalı TIR'a çarptı. Kaskı bulunmasına rağmen, aşırı hızla seyrettiği için TIR'ın önüne çok şiddetli çarpan Gökçen Yılmaz, ağır yaralandı. Çağrılan ambulansla Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çevresinde ‘maceraperest’ olarak tanınan Gökçen Yılmaz'ın, cenazesi bugün memleketi Edirne'de toprağa verilmek üzere Kavak Devlet Hastanesi morgundan alındı.

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    Allah rahmet etsin.
    Ekip olarak yola çıkanlar birbirlerine sahip çıkmalı, tanımalı ve önceden mutlaka sıkı kurallar konulmalı. Birisi yönetmeli sürüşü...
    Ölüm üzücü, keşke her şey önceden konuşulsaydı.
    Üzgün olmak sonucu değiştirmiyor. Üzgünlük geçici, ölüm alıp götürüyor. Güzel bir yere götürmesi temennisinden başka tesellisi yok ölümün.
    4

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Nasıl yani.Yeni motor kullanmaya başlayan bir bayan tek başına karadeniz turuna çıkıyo.Ben geçen sene cbf150 ile 300 km'lik yazlığa gitmeden önce 5 kere 100-150 km'lik yolculuklara çıktım.Binlerce kilometre şehir içi kullandım da ilk uzun yoluma o kadar tecrübeden sonra çıktım.Ki 14 yıl otomobil kullanmış bir insanım.Bu nasıl sorumsuzluk.200 kg ağırlığındaki 200 km hızları görebilen bir motorla tek başına karadeniz turu.Hem de bir kaç haftalık tecrübesi olduğundan bahsediliyo.Allah günahlarını bağışlasın.Nur içinde yatsın.Hem de özürlülere ders veren değerli bir insanmış.Buna neden olanların da öteki dünyada yatacak yerleri var mıdır bilemem.

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin

hiç bi olum beklenmez hiç birinin zamanı yoktur ama bu gercekten cok zamansz oldu konuyu goreli yarım saat oldu anca anlayabiliorum daha cok saskınım uzgunum..

mekanın cennet olsun allah sevdiklerine sabır versin
    true love..

Drift Religion

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    allah rahmet eylesin.
    arkadaşlar lütfen ufak bir ricam olacak.eleştirilerinizi yaparken bilginiz dışında yorum yapmayınız.
    kimseyi töhmet altında bırakmayalım....
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler