Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Life is what happens when you are busy making plans
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
ailesine ve tanıyanlarına rabbim sabır versin...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
allah rahmat eylesin, yakınlarına sabır versin ,mekanı cennet olsun!!!
Gerçekten Çok üzücü... böyle haberleri her duyduğumda içimden bir parça kopuyor..Allah Rahmet eylesin, ailesine sabır diliyor , tüm motorcu camiasına da baş sağlığı diliyorum...
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın,
CANIM KIZIM HERŞEYİM
allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar forumu pek sık kullanan birisi değilim. Pek fazla olay hakkıında yorum yapmak istemiyorum ama orada vefat eden genç kızımızın yanında aklı başında bakın ısrar ediyorum ve tekrar vurguluyorum aklı başında 2 rider olsa idi, F-650 -ki benim motorumda f-650'dir- gibi roket gibi fırlayan 200 kiloluk bir enduroyla 2 haftalık bir acemi motorcuyu yola sokmazlar, hadi soktular diyelim, kesinlikle o olay olmazdı.
Lütfen ama lütfen kader mader saçmalıklarını bi kenara bırakalım. Yüce Allah (C.C.), insanı hayvandan, insana akıl lütfederek ayırmıştır. Motosiklet kullanmak sadece debriyajın kavrama noktasını öğrenmek değildir.
Çok ama çok yazık. orada sadece ölen kızımız bu dünyadan ayrılmadı. Ailesini tarifsiz üzüntülere boğdu. Hatta çoğumuzun aklına dahi gelmez ama, Tır şoförü de ömrü boyunca unutamayacağı bir acıyla yaşayacak. ( bu kişinin kusurlu olmadığını düşünmekteyim)
Lütfen bilinçli olalım. motosiklet insanı öldüren bir silah gibi.
Ne kadar güzel bir insanmış, Gökçe...Öldüğüne, pisi pisine öldüğüne insan inanmak istemiyor. ölümü konduramıyor bu Trakya güzeline....
gercekten üzücü bir olay.ALLAH bolca rahmet etsin.mekanı cennet olsun
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
çok üzüldümm dicek bişi yok artık..
o malum site çok büyük bir ihtimalle istanbul rider sitesi..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Allah rahmet eylesin...ne kullanırdı rahmetli...olay nasıl oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
az önce bi internet sitesinde okudumda hayır olmaz yahu dedim acı gerçekmiş malesef allah rahmet eylesin Vatan sağolsun..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin.
http://www.milliyet.com.tr/GaleriHab...&KategoriID=15
Motosikletli genç kız, TIR'a çarpıp öldü
Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)
İSTANBUL'dan motosikletiyle Karadeniz turuna çıkan 25 yaşındaki Gökçen Yılmaz, Samsun yakınlarında önündeki aracı hatalı sollayınca karşıdan gelen TIR'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Gökçen Yılmaz, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.Kaza, dün gece 20.30 sıralarında, Ankara- Samsun karayolunun Samsun yakınlarındaki Toptepe Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan tek başına Karadeniz turuna çıkan Gökçen Yılmaz, 34 AS 2224 plakalı motosikletiyle Samsun'a yaklaştığı sırada, önünde giden bir aracı sollamak istedi. Aracı sollayan Gökçen Yılmaz, karşı yönden gelen 53 yaşındaki Şefik Akbulut yönetimindeki 01 RS 988 plakalı TIR'a çarptı. Kaskı bulunmasına rağmen, aşırı hızla seyrettiği için TIR'ın önüne çok şiddetli çarpan Gökçen Yılmaz, ağır yaralandı. Çağrılan ambulansla Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çevresinde ‘maceraperest’ olarak tanınan Gökçen Yılmaz'ın, cenazesi bugün memleketi Edirne'de toprağa verilmek üzere Kavak Devlet Hastanesi morgundan alındı.
Allah rahmet etsin.
Ekip olarak yola çıkanlar birbirlerine sahip çıkmalı, tanımalı ve önceden mutlaka sıkı kurallar konulmalı. Birisi yönetmeli sürüşü...
Ölüm üzücü, keşke her şey önceden konuşulsaydı.
Üzgün olmak sonucu değiştirmiyor. Üzgünlük geçici, ölüm alıp götürüyor. Güzel bir yere götürmesi temennisinden başka tesellisi yok ölümün.
███████ 4
Nasıl yani.Yeni motor kullanmaya başlayan bir bayan tek başına karadeniz turuna çıkıyo.Ben geçen sene cbf150 ile 300 km'lik yazlığa gitmeden önce 5 kere 100-150 km'lik yolculuklara çıktım.Binlerce kilometre şehir içi kullandım da ilk uzun yoluma o kadar tecrübeden sonra çıktım.Ki 14 yıl otomobil kullanmış bir insanım.Bu nasıl sorumsuzluk.200 kg ağırlığındaki 200 km hızları görebilen bir motorla tek başına karadeniz turu.Hem de bir kaç haftalık tecrübesi olduğundan bahsediliyo.Allah günahlarını bağışlasın.Nur içinde yatsın.Hem de özürlülere ders veren değerli bir insanmış.Buna neden olanların da öteki dünyada yatacak yerleri var mıdır bilemem.
Allah rahmet eylesin
hiç bi olum beklenmez hiç birinin zamanı yoktur ama bu gercekten cok zamansz oldu konuyu goreli yarım saat oldu anca anlayabiliorum daha cok saskınım uzgunum..
mekanın cennet olsun allah sevdiklerine sabır versin
true love..
Drift Religion
allah rahmet eylesin.
arkadaşlar lütfen ufak bir ricam olacak.eleştirilerinizi yaparken bilginiz dışında yorum yapmayınız.
kimseyi töhmet altında bırakmayalım....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)