Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve arkadaşlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve arkadaşlarına sabır versin.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..Ne zaman son bulacak bu kazalar...Gene çok kötü oldum..
Allah rahmet eylesin.Kalanlara Allahtan sabır dilerim.Başımız saolsun.
Allah rahmet eylesin üzüldüm......
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Allah rahmet eylesin.
Yakınlarınada bassaglıgı diliyorum.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin ...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Çok yazık yaaa... Allah rahmet eylesin... Geri kalanlara sabır versin... Hepimizin başı sağolsun...
Allah rahmet eylesin.
ya şu cümleyi yazarken bile acaip kötü oluyorum. hiç bitmeyecek değil mi bu kaza haberleri! direksiyon sınavımı vermenin heyecanıyla geçtim bilgisayar başına şu haberle dumur oldum!
yakınlarına başsağlığı dilerim.....
allah rahmet eylesin
Yüksek Kalite Üstün Performans
Çok üzüldüm ya. Perşembe günü arkadaşlarla Ordu/Ünye'ye gitmiştik. Onlar da birkaç kişilik bir grup olarak gelmişlerdi, birlikte sahilde bir çay bahçesinde oturmuştuk. Trabzon tarafına gidip döneceklerdi. Genç, hayat dolu, cici bir arkadaştı. Çok üzüldüm gerçekten. Allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına sabır versin.
La liberta non ha prezzo !
Görmek, okumak istemediğim topiclerden birisi daha... Allah'tan rahmet,sevenlerine sabır diliyorum..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ALLAH RAHMET EYLESİN...
off yaa allah rahmet aylesin çok kötü yaaaaa
şu kazanın adam akıllı detaylarını yazabilicek yokmudur ?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
ah be gökçen :( :( :( :( çok üzdün bizi çoook... mekanın cennet olsun melek :( ....
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Allah (c.c) rahmet eylesin ,çok üzüldüm,ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum
mekanı cennet olsun rabbim onun günahlarını affetsin.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
olamazzz böle bişi ya yukarda yazan doğru ise ve sizde bu arkadaşa neden bişiler söylemediniz nasıl olur bu kadar vurdum duymazlık arkadaşlar ????
Herkez motorsiklete binicek özendirilicek diye söylenmeyen bi kanun popilerite mi var haaa Motorsiklet kullanan az kim olursa olsun gelsin bumudur yahu????
Tabiii yukarda yazanlar doğru ise Ayrıca .Diyelimki yukarda yazdığı gibi oldu nasıl olmuş kaz peki?Bu arkadaş tek başına gitmedi değilmi oraya tanık yokmu ??
Hangi site o Karadeniz seyahati sitesini yapan?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)