allah rahmet eğlesin.özellikle havza-samsun arasındaki otoyolda çok dikkatlı olun arkadaşlar.Kavak kesinlikle tam katil bir mevkii çok iyi bilirim.
allah rahmet eğlesin.özellikle havza-samsun arasındaki otoyolda çok dikkatlı olun arkadaşlar.Kavak kesinlikle tam katil bir mevkii çok iyi bilirim.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun...gencecik bir arkadaşımızı daha veriyoruz toprağa
ailesine allah dayanma gücü versin
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Allah rahmet eylesin,Allah ailesine sabırlar versin.....
Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.
yeni üye oldum ama hemen böyle bir haberle karşılaşmak çok üzdü beni Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum
HAYATLA DALAŞMA :)
Allah rahmet ede kardeşimize.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Allah c.c. rahmet eyler inşallah
:( Motoplusta tanısmıstık.. Çok üzüldüm.. bugun 2. kotu haberım yıkıldım resmen....
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Görünce inanamadım bizim gökçenmi bu diye hatta mertin şaka yaptığını felan zannetim
başımız saolsun bir arkadaşımızı daha kaybettik inşallah son olur
Gencecik bir fidan daha göçtü gitti aramızdan.Elimizden rahmet okuyup üzülmekten başka birşey gelmiyor malesef.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah gökçen kardeşimiz :(
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
o yol dümdüz değilmi nasıl oluyorda kafa kafaya ??????
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Mekanı cennet olsun.Onun gül yüzünü hep hatırlayacağız.
Allah rahmet eglesin. ailesine sabırlıklar dilerim.
MuraD THSDLN
Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.Allah ailene ve tüm sevenlerine sabır versin ablacım.
daha da ötesi, o yol bölünmüş yol değil mi? nasıl olmuş olay?
Allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
toprağı bol,mekanı cennet olsun.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
allah rahmet eylesin.. yakınların sabır versin..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Allah rahmet eylesin.. Geride kalanlara sabır versin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah rahmet eylesin...
allahrahmet eylesin allah ailesine sabır versin
Başka bir forumda rahmetli kardeşiminiz tecrübesizliğine rağmen F650 kullandığı ve buna rağmen uzun yola çıkmaya ikna edildiği yazılmıştı.
Öyle ise daha da vahim bir durum var burada .Birileri vebal altında sanırım.
50 hp gücünde ve 200 kg a yakın bir enduroyu layıkıyla kullanmak gerçekten zordur.Müthiş bir konsantrasyon,güç ve tecrübe gerektirir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)