aYe adlı üyeden alıntı
Estafurullah abi, şataşma değil o, gerçi sende haklısın konuya vakıf olduğun kadarıyla başka insanları bilinçlendirmek için uğraşıyorsun.
Asla niyetinin kötü olduğunu söylemem yazmam çünkü hiç bir zaman şüphem olmadı.
Ha yeri gelir kasti kızdırırım yanlış yazarım yanlışta ısrar ederim, bu bir çeşit forum taktiğidir, bilen insanlar bazen yazmaya üşenirler, tatlı sert kızdırmak onları yazma konusunda daha istekli yapar, bu anlamda çoğu kez duygularınla oynamışımdır orası ayrı.
Ama emin ol abi tecrübesizdi, benim motor hayatım çeşitli 1000RR'larla yapılmış 25bin km'den ibaret, tecrübenin T'si yok, Bizim Boy Mehmet bazen diyor cart okulun curt okulun pist eğitimi var sende gel, ben her seferinde diyorum ki mehmet ben daha debyraj'a gaza vitese tam hakim değilim, o eğitime gelsemde bir çok şeyi kavrayamam henüz o eğitimi alacak tecrübem bile yok.
Ben betirim Gökçen benden bin beterdi, bir araba korna çalınca korkup motoru yolun ortasına deviren, çoğu kez yeterince hızlanamadığı için şerit yerine emniyet şeridinden giden, kontra nedir onu dahi bilmeyen, ön freni sıkınca motor takla atar diye korkup sadece arka fren kullanan, ve keeway 125'den sonra geçilen f650 ile daha bir ay olmamışken karadeniz turu.
Ha ben mesela sadece motorun acemisiyim, 15 yıldır arabayla uzun yol yapıyorum, o konuda tecrübe tam, peki ya Gökçen'in trafik tecrübesi? Herşey motorda bitmiyor ki.
Kadınlarıda anlayamıyorum bazen gerçekten inanılmaz cesurlar, erkeklere körü körüne nasıl güveniyorlar çıldırıyorum.
Oturun sahil yoluna 3dk da bir SS geçer, arkada kasksız kısa boylu bir sarışın kafa hafif yandan çıkmış herife quala gibi yapışmış, yüzünde gülümseme ifadesiyle en az 180kmh'la geçer.
Bu nasıl bir güven duygusudur hiç anlamadım anlamıycam da, ölüme bu kadar yakınken gülebiliyor olmaları bile ayrı bir hayranlık konusu.
Gökçen'de sadece çok cesurdu, beraber yola çıktığı kişilerden bile binlerce kat cesur.