Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Allah rahmet eylesin. Her haberde bir kez daha yıkılıyoruz.
Yakınlarına sabır dilerim.
Allah Rahmet Eylesin.Çok üzücü..
Gencecik bir insan,Allah ailesine sabır versin.
Emokta görmüştüm arkadaşı ne güzel demiştik bir bayan ve altında motor
ama .............................................
Allah rahmet etsin...
allah rahmet eylesin , artık ne söylense boş giden gitmiş geride kalanlara yazık...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
baska insanların suçu yok burda kafasına koymus ve gitmiş ayrıca kazayı aksam yapıyor bılmedıgın yabancı bır yol karanlıkta motorla yola cıkıyorsun en yanlısı bu zaten ayrıca kaza yapılan yerin özelliği gizli rampalardır siz arac yok diye cıkarsınız bir bakmıssınızki arac geliyor bir anda, sanırım aksam karanlıgında öle bir rampayı farketmeden sollamaya kalktı ve ne oldugunu anlamadan kazası olmus olabılır, bu yollar cok can aldı almaya devam ediyor umarım bır an once duble yol bıterde herkes rahat rahat gezer....cok yazık olmus 150cc den 650 ccye gecıyorsun 15 gun sonra karadenız gıbı zorlu bır uzun yol ve ölüm
forumda da çok var uzun surelı seyahatler yapıp motosıklet uzun yol kurallarına uymayan en son avrupa gezisinden dönen çift vardı aralıksız 10 saat yol yapmıslar ,abilerimiz var aralıksız molası 5 -6 saat giden, aksam istanbuldan yola cıkıp sabah antalyaya varan motorlu arkadaslarımız var onlarında haberlerını okuyabılırdık buralarda bunlar uzak durulması gereken hareketler, ancak cogu ınsan motor kullanma kurallarına uymuyor bunlar marifet degil arkadaslar...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum
arkadaşlar bence burada tartışmanın suçlu aramanın yeri ve zamanı değil sadece..taziyelerinizi bildirirseniz daha iyi olur...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
allah rahmet eylesin forumdanmıydı çok üzüldüm
ALLAH RAHMET EYLESİN üzücü
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Dediklerinde tamamen haklısın.
Aralıksız 10 saat,5 saat yol yapmak kesinlikle marifet değil.aksine konstantrasyonu tüketmektir.Aynı hatayı 2 gün önce yaptım,bedelini ucuz ödedim.Sürat 1-2 km iken kaskın çenesi yere küt diye vurdu.
Motosiklet kullanmak otomobilden çok daha fazla konsantrasyon el ayak becerisi,zihin yetisi gerektirdiği gibi bedenen de hazır olmayı yani kondüsyonu gerektirir.
Yola çıkınca asıl unuttuğumuz bu.
Allah rahmet eylesin..
ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.
Burgman AN650 ABS Executive
KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR!!
Allah rahmet eylesin. hepimizin başı sagolsun... üzüntümü anlatmam mümkün değil....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah rahmet eylesin...Geride kalanları ve Bizleri böyle acı durmlardan muhafaza etsin...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Allah gani gani rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.
ALLAH rahmet eylesın yakınlarına sabır versın diyecek söyleyecek birşey inanın bulamıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)