Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

REKLAM ALANI
    balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah rahmet eylesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda twister'dı
    :(söylenecek söz yok...Allah mekanını cennet eylesin.
    yolda olmak yokda olmaktır

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Allah rahmet eylesin. :(

Üye miydi siteye, rumuzu neydi???
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    allah rahmet eylesin gerçekten çok dikkatli olmamız lazım arkadaşlar hemde çok

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Allah rahmet eylesin,ailesinede sabır versin

Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Allah Rahmet Eylesin.. çok üzücü

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mczaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-2-O bahsettiğin kazadan kazya fark eder Hatalı sollama yaptı gerisini konuşmaya değmez bulman düşündürücü.

.
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MotoRsiklet diye bir araç yoktur. En azindan ben simdiye kadar gormedim.

Benim yazdigim metinden, ustte alinti yaptigim seyleri nasil çikarttigini gerçekten merak ediyorum.

Asla yazmadigim ve ima bile etmedigim seyleri, niçin uydurdugunu da!!!!

Yapmak istedigin sey nedir?

bu detayları irdelemek için bence yanlış zaman...bir rahmet dileyip hayat derslerinizi başka zamana saklasaydınız keşke...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Tarih 10 Ağustos 2009, günlerden pazartesi, saat 09.00'ı gösterirken sürekli olarak takip ettiğim motosiklet forumuna giriyorum. Zaten sürekli olarak takip ettiğim iki forum var. İlk forumu çabukca geçiyorum, ikinciye gelince internette sorun oluşuyor ve siteye bir türlü ulaşamıyorum. Nedense garip bir hisle siteye bir an önce girmek istiyorum. Saatler 09.20'ye gelirken siteye ulaşıyorum ve o başlığı görüyorum: "Acı kaybımız Gökçen Yılmaz"...

Bu sefer olay ne E5'te oluyor, ne Bağdat Caddesi'nde... Samsun'a yakın bir yerde... Milliyet'in internet sitesinde yazdığına göre dün akşam saat 20.30 civarlarında. Bir aracı sollayan Gökçen YILMAZ karşıdan gelen tıra çarparak ağır yaralanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor.

Nice canlar kaybettik, nice arkadaşlar, nice yoldaşlar yitirdik biz bu yollarda. Bu zamana kadar çok canımız acıdı. Onur SUAL'le, Uğur EZER'le, Tuğper UZEL'le... Şimdi de Gökçen YILMAZ ile... Tanımıyordum hiçbirini belki ama yine de aramızda bir bağ vardı... Hepimiz seviyorduk motosikleti... Motosiklet üzerinde olmak büyük keyifti, yaşam tarzıydı... Aslında onları kaybetmedik, onlar hala bizimle... Motosiklet üzerine binen herkesin onların ruhlarını da yanlarında götürdüğüne inanıyorum... Ve onlarında bedenlerinin motosiklet üzerinde mutlu bir şekilde bu dünyadaki son yolculuklarını yaptığına inanıyorum...

Metrobüs bariyerleri kullanılarak, bizden vakitsizce ayrılan arkadaşlarımız için sesimizi duyurmaya çalıştık, belki elimizden geleni yapamadık ama elinden gelecek şeyleri yapmayanlar da var... Metrobüs denilen, onca para dökülen ulaşım sisteminin bariyerleri hala motosikletçiler için tehlikeli, hala yollar tehlikeli motosikletliler için. Hala sürücüler bilinçsiz. Hala bir taşıt olarak görülmüyor çoğu kişi tarafından motosiklet.

Metrobüs bariyerlerinde Onur SUAL'i ve Uğur EZER'i kaybettik. Hem de çok kısa aralıklarla. Daha sonra birileri çıkıp metrobüs denen, aslında çoğu sadece otobüsten ibaret olan araçların trafiğe karışmaması için gerekli bunlar dedi. Birde yalancı, samimi olmayan ifadelerle içimiz yanıyor dendi. Onların içi yansaydı metrobüs hattında durum geçen günlere, haftalara, aylara rağmen bu olmazdı...

Bağdat Caddesi'nde ise Tuğper UZEL'i iki kendini bilmez arabalının yarışı yüzünden kaybettik.

Onur abi 27 yaşındaydı, Uğur abi 26 yaşındaydı, Tuğper ise 21 yaşındaydı daha. Benden iki yaş büyüktü sadece... Gökçen abla ise 25 yaşındaydı dün gece bedeni bu dünyaya veda ettiğinde... Neden kaybediyoruz bu kadar canı, neden göz yumuluyor hala bunlara, neden hala birşey yapmıyor sözde yetkililer... Aslında cevabı kendim verdim onlar sadece sözde yetkililer...

Bu olaylar bütün motosiklet camiasını derinden etkiledi. Beni de etkiledi tabii ki de ancak motosiklet sevdamdan hiç vazgeçmedim ve vazgeçmiyeceğim. Eğer bu sevdadan vazgeçersem onların bizlere bıraktığı mücadeleyi de bırakmış olurum.

Ruhun şad olsun Tuğper,
    Ruhun şad olsun Onur Abi,
    Ruhun şad olsun Uğur Abi,
    Ruhun şad olsun Gökçen Abla,
    Ruhunuz şad olsun yoldaşlar...

Umarım yazıdan sebep birilerini üzmemişimdir. Hatam olduysa affola...

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet o kardeşim, gerçekten yıkıldık..
    o motoruda alma dedik, o turada çıkma dedik..
    daha iki hafta önce çok sevdiği bi abisini kaybedince kafa dağıtırım gökhan dedi çıktı yola..
    yapma kızım dedim, o yol sana gelmez motorun yeni alışmamışsın etmemişsin dedim..
    dinlemedi..
    motoru aldığından beri rivaya gidelim viraj çalışalım derdi..
    çok yazık oldu...
    motosiklet ortamıyla gelen bir kültür.. doğru ortam size her şeyi tadında sindire sindire öğretirken, yalnış ortamlarda size 'Sen aslansın, sen gazlarsın, sen teker yaparsın , sen viraj yaparsın SEN HER GÜN BEYLİKDÜZÜNDEN PENDİĞE GİTMİŞ ADAMSIN her yola gidersin der..
    ve o yolların dönüşleri olmaz...
    bu zihniyeti doğrulayan fikir edinen kabul eden bu tertemiz insanları yollara çıkaran pratik cesareti olmadan teorik cesareti aşılayan ve bu olaylardaki BİRİNCİL SUÇLU OLAN HERKESS; bir gün ölümü tadıcaktır. ve eminimki kaderlerinden kısmetlerinden nasiplenecekleri lokmaları bitmeden tadıcaktır..
    umarım bu işin peşi bırakılmaz umarım sorumlular bu pratik cesaret veren insancıklar gereken cezayı alır.. umarımki her aynaya baktıklarında gökçenin koccccaman gülüşünün ardından hayatımı çaldınız haykırışlarını duyarlar..
    Arkadaşlar maalesef yazılanlar o kadar doğru ki... Cebine parasını koyup motoru altına çeken gerisini unutuyor :( Ne olacak bizim bu halimiz? Ölenler arkadaşımız, canımız; tanımasak ta insan nihayetinde.

Tuhaf tipler var motorsiklet gruplarında ve sitelerinde; tarif edilemez, ne bir Türkçe tanımlamaları var ne de kısa bir yazıyla anlatabileceğim davranışları.

Bazısı böyle cahilce gaza gelip, gaza getiriyor. Teoriyi pratiğe dökmek zaman ister. Ne zaman "ufak cc-tecrübe-eğitim" desek biri çıkıp "bizim bir arkadaşın ilk motoru racing, 1000cc, hiçbirşey de olmadı" diyor. Arkadaşlar motorsiklet kullanmak yetenekle de alakalı; bazımızın doğuştan koordinasyonu veya denge hissi çok gelişmiş oluyor; Aklı da başındaysa kendini öldürmeden tamamen şansla o süreci atlatmış istisnaları genele uygulayamayız...

Daha kaç kişiyi boşu boşuna kaybetmek lazım?

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Allah rahmet eylesin Ailesine Allah sabır versin
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Motosikleti
    125 Zn
    Allah Rahmet eylesin. öok üzüldüm. Keşke bu tür kazalar hiç olmasa.en azından böyle sonuçlanmasa
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    Allah rahmet eylesin resmen yazık olmuş.
    MoToCroSS RuLeZZ

duyduklarıma inanamadım binmesini bilmeyen birine 650 lik motor alınırmı

Motosikleti
    henüz yok (:
    bi haber sitesinde okudum bende az önce gerçekten üzüldüm

kaza hatalı sollamadan kaynaklanmış yazılana göre öndeki aracı sollarken karşıdan gelen tırla kafa kafaya çarpışmış..

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..

CBR- KADİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 125r repsol idi..
    yüce rabbim rahmet eylesin. mekanı cennet olsun nur içinde yatsın. ailesine sabırlar versin..
    motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Allah rahmet eylesin...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ALLAH rahmet eylesin...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah rahmet eylesin.
    arkadaşlar lütfen ufak bir ricam olacak.eleştirilerinizi yaparken bilginiz dışında yorum yapmayınız.
    kimseyi töhmet altında bırakmayalım....
    ben bilgim dahilinde yazıyorum ve töhemet altındada bırakıyorum o kız o yola gidecek tecrübeye sahip degildi egeye akdenize gider ama karadenize gidemezsin karadeniz ne zaman yagmur yagar ne zaman cig düşer ne zaman yoklda heyalan olur denizi gibi kara bir bir yerdir gökcen şehir içinde 5000km de yapmıştır ama şehir dışı en uzun yolu belkide sadece su bilecikte olan toplantıdır ve orayada yeni aldıgı motorla gitmedi daha 15 gün evel aldıgı f650gs ile yola gidebilmek 20 25 yılık tecrübeli insanları bile zorlar
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    mondıal 151rs
    allah rahmet eylesın gerıde kalanların başı sagolsun.

34_fb_1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Allah C.c. rahmetini ondan esirgemesin yattığı yerler nur olsun ...
    aLayına isyan öLümüne Fener

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler