allah rahmet eylesin
:(söylenecek söz yok...Allah mekanını cennet eylesin.
yolda olmak yokda olmaktır
Allah rahmet eylesin. :(
Üye miydi siteye, rumuzu neydi???
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah rahmet eylesin gerçekten çok dikkatli olmamız lazım arkadaşlar hemde çok
Allah rahmet eylesin,ailesinede sabır versin
Allah Rahmet Eylesin.. çok üzücü
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tarih 10 Ağustos 2009, günlerden pazartesi, saat 09.00'ı gösterirken sürekli olarak takip ettiğim motosiklet forumuna giriyorum. Zaten sürekli olarak takip ettiğim iki forum var. İlk forumu çabukca geçiyorum, ikinciye gelince internette sorun oluşuyor ve siteye bir türlü ulaşamıyorum. Nedense garip bir hisle siteye bir an önce girmek istiyorum. Saatler 09.20'ye gelirken siteye ulaşıyorum ve o başlığı görüyorum: "Acı kaybımız Gökçen Yılmaz"...
Bu sefer olay ne E5'te oluyor, ne Bağdat Caddesi'nde... Samsun'a yakın bir yerde... Milliyet'in internet sitesinde yazdığına göre dün akşam saat 20.30 civarlarında. Bir aracı sollayan Gökçen YILMAZ karşıdan gelen tıra çarparak ağır yaralanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor.
Nice canlar kaybettik, nice arkadaşlar, nice yoldaşlar yitirdik biz bu yollarda. Bu zamana kadar çok canımız acıdı. Onur SUAL'le, Uğur EZER'le, Tuğper UZEL'le... Şimdi de Gökçen YILMAZ ile... Tanımıyordum hiçbirini belki ama yine de aramızda bir bağ vardı... Hepimiz seviyorduk motosikleti... Motosiklet üzerinde olmak büyük keyifti, yaşam tarzıydı... Aslında onları kaybetmedik, onlar hala bizimle... Motosiklet üzerine binen herkesin onların ruhlarını da yanlarında götürdüğüne inanıyorum... Ve onlarında bedenlerinin motosiklet üzerinde mutlu bir şekilde bu dünyadaki son yolculuklarını yaptığına inanıyorum...
Metrobüs bariyerleri kullanılarak, bizden vakitsizce ayrılan arkadaşlarımız için sesimizi duyurmaya çalıştık, belki elimizden geleni yapamadık ama elinden gelecek şeyleri yapmayanlar da var... Metrobüs denilen, onca para dökülen ulaşım sisteminin bariyerleri hala motosikletçiler için tehlikeli, hala yollar tehlikeli motosikletliler için. Hala sürücüler bilinçsiz. Hala bir taşıt olarak görülmüyor çoğu kişi tarafından motosiklet.
Metrobüs bariyerlerinde Onur SUAL'i ve Uğur EZER'i kaybettik. Hem de çok kısa aralıklarla. Daha sonra birileri çıkıp metrobüs denen, aslında çoğu sadece otobüsten ibaret olan araçların trafiğe karışmaması için gerekli bunlar dedi. Birde yalancı, samimi olmayan ifadelerle içimiz yanıyor dendi. Onların içi yansaydı metrobüs hattında durum geçen günlere, haftalara, aylara rağmen bu olmazdı...
Bağdat Caddesi'nde ise Tuğper UZEL'i iki kendini bilmez arabalının yarışı yüzünden kaybettik.
Onur abi 27 yaşındaydı, Uğur abi 26 yaşındaydı, Tuğper ise 21 yaşındaydı daha. Benden iki yaş büyüktü sadece... Gökçen abla ise 25 yaşındaydı dün gece bedeni bu dünyaya veda ettiğinde... Neden kaybediyoruz bu kadar canı, neden göz yumuluyor hala bunlara, neden hala birşey yapmıyor sözde yetkililer... Aslında cevabı kendim verdim onlar sadece sözde yetkililer...
Bu olaylar bütün motosiklet camiasını derinden etkiledi. Beni de etkiledi tabii ki de ancak motosiklet sevdamdan hiç vazgeçmedim ve vazgeçmiyeceğim. Eğer bu sevdadan vazgeçersem onların bizlere bıraktığı mücadeleyi de bırakmış olurum.
Ruhun şad olsun Tuğper,
Ruhun şad olsun Onur Abi,
Ruhun şad olsun Uğur Abi,
Ruhun şad olsun Gökçen Abla,
Ruhunuz şad olsun yoldaşlar...
Umarım yazıdan sebep birilerini üzmemişimdir. Hatam olduysa affola...
Arkadaşlar maalesef yazılanlar o kadar doğru ki... Cebine parasını koyup motoru altına çeken gerisini unutuyor :( Ne olacak bizim bu halimiz? Ölenler arkadaşımız, canımız; tanımasak ta insan nihayetinde.
Tuhaf tipler var motorsiklet gruplarında ve sitelerinde; tarif edilemez, ne bir Türkçe tanımlamaları var ne de kısa bir yazıyla anlatabileceğim davranışları.
Bazısı böyle cahilce gaza gelip, gaza getiriyor. Teoriyi pratiğe dökmek zaman ister. Ne zaman "ufak cc-tecrübe-eğitim" desek biri çıkıp "bizim bir arkadaşın ilk motoru racing, 1000cc, hiçbirşey de olmadı" diyor. Arkadaşlar motorsiklet kullanmak yetenekle de alakalı; bazımızın doğuştan koordinasyonu veya denge hissi çok gelişmiş oluyor; Aklı da başındaysa kendini öldürmeden tamamen şansla o süreci atlatmış istisnaları genele uygulayamayız...
Daha kaç kişiyi boşu boşuna kaybetmek lazım?
Allah rahmet eylesin Ailesine Allah sabır versin
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Allah Rahmet eylesin. öok üzüldüm. Keşke bu tür kazalar hiç olmasa.en azından böyle sonuçlanmasa
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Allah rahmet eylesin resmen yazık olmuş.
MoToCroSS RuLeZZ
duyduklarıma inanamadım binmesini bilmeyen birine 650 lik motor alınırmı
bi haber sitesinde okudum bende az önce gerçekten üzüldüm
kaza hatalı sollamadan kaynaklanmış yazılana göre öndeki aracı sollarken karşıdan gelen tırla kafa kafaya çarpışmış..
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..
yüce rabbim rahmet eylesin. mekanı cennet olsun nur içinde yatsın. ailesine sabırlar versin..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Allah rahmet eylesin...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ALLAH rahmet eylesin...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
ben bilgim dahilinde yazıyorum ve töhemet altındada bırakıyorum o kız o yola gidecek tecrübeye sahip degildi egeye akdenize gider ama karadenize gidemezsin karadeniz ne zaman yagmur yagar ne zaman cig düşer ne zaman yoklda heyalan olur denizi gibi kara bir bir yerdir gökcen şehir içinde 5000km de yapmıştır ama şehir dışı en uzun yolu belkide sadece su bilecikte olan toplantıdır ve orayada yeni aldıgı motorla gitmedi daha 15 gün evel aldıgı f650gs ile yola gidebilmek 20 25 yılık tecrübeli insanları bile zorlar
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
allah rahmet eylesın gerıde kalanların başı sagolsun.
Allah C.c. rahmetini ondan esirgemesin yattığı yerler nur olsun ...
aLayına isyan öLümüne Fener
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)