Kaskın Önemini Şimdi Anlamışssındır İnşallah Allah Korumuş Geçmiş Olsun Bİ daha Kasksız sürme
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
yarın tomografi çektirecem
çok geçmiş olsun arkadaşım. umarım şimdi çok daha iyisindir.
arkadaşlar motosiklette sadece kask değildir bana göre güvenlik aksesuarı. mont, dizlik, eldiven ve bot u da gözardı etmemek lazım. sonuçta tamamen açığız ve en ufak bir kaza her yerimizin yaralanmasına yol açabilir. geçenlerde başıma gelen bir olay ile bunu örneklemek istiyorum. benzin istasyonundan çıkarken istasyona son hız dalan bir wolkswagen volt kafama çıkıyordu. hızım 30 bile değildi. fren yapınca motor kaydı ve motor üzerimde motor koruma demiri ayak bileğimin üzerinde olarak 5-6 mt yerde süründük. motor ile minibüsün altına girmemize 30 cm falan kala durduk. montum sağ omzumu ve dirseğimi korudu, dizlik dizimi, bot ise ayak bileğimin kırılmasını engelledi. sonuçta 180 kg üzerine düştü ve yerde sürüklendi. her aksesuarım teker teker işe yaradı orda.
antalyanın sıcaklarına rağmen tümünü her zaman takarım. sadece bir defa dizliğimi takmadım bu defa scooter dayım diye (suzuki an125 scooter ım var birde). onda da zemin ıslaktı kaydım düştüm dizim hala yara
hiçbirşey canımızdan önemli değil. o yüzden lütfen koruyucu aksesuarlarımızı sürekli takalım keşke dememek için. biz ne kadar dikkatli olursak olalım çevremiz yeterince dikkatli olmadığı gibi malesef motosikletlere saygı gösterilmeyen bir trafik anlayışı içinde yaşamaktayız.
Lütfen arkadaşlar keşke dememek için önlemlerimiz tam olsun. Sevdiklerimiz, sevenlerimiz ve kendimiz için.
büyük geçmiş olsun. KASK TAKMAMAK İÇİN HALA DİRENENLER VAR
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Böyle bir şey sadece Türkiye'de olur, şaşırmadım.
Geçmiş olsun...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Çok geçmiş olsun arkadaşım...Çok ilginç bir kaza gerçekten! Lütfen bütün arkadaşlar, motorun üzerine oturduğunuz an çalıştırmadan önce kask takmayı alışkanlık haline getirelim. Allah herkesi kazadan beladan korusun...
yazının düzenlenmiş şekli
olmasa bişi anlamıcaktım hakkaten ilginç bir kaza umarım kalıcı bi hasar vermemiştir o darbeler sana bize de ders olsun bu ilginç durum.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Geçen bi tane scooter orta sehpanın yayı kırılmış.Adam yere sürttüre sürttüre gidiyo.Çıkan ses acayip rahatsız edici.Adamın umrunda değil.Bu kadar vurdumduymaz bir milletiz maalesef.Orta sehpanın kafaya balyoz gibi indiği vakalar sadece Türkiye'de olur zaten.
Benim bir yanım da denizcidir.Denize çıkarken her şeyi sabitlemek gerektiğini iyi öğrendim,"eski denizciler sabitlenmeyen ne varsa denizindir" derler.
Motorda da aynı prensibi uyguluyorum.
gevşek bir civata,gevşek bir somun,iyi bağlanmamış yük ve benzeri şeyler her zaman yolundur.
Tekrar geçmiş olsun...Garip kazalar a en iyi örneklerden....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Neyse babacan çok çok geçmiş olsun kısaca verilmiş sadakan varmış n diyelim..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
saolun herkes saolsun kask şart arkadaşlar
öncelikle geçmiş olsun.ama:
"kendin etmiş kendin bulmuşsun."
kendine zarar verecek ne varsa zemini hazırlamışsın.ama yaptığını anlatma medeni cesaretin (yada adı neyse işte onun) hoşuma gitti.
bu tip motor ihmali yapıp da başkasının olayından ders çıkartabilecek birileri bu yazdıklarını okursa en azından doğru bir şey yapmamış olmazsın...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
kasksız motor ölüm yarın ilk iş tomografi çektirecem
testere 6ya ilham verebilir bu kurduğun düzenek(:
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Geçmiş olsun arkadaşım garip bir kaza yaşamışsın sık sık doktora kontrola git beyin işi şakaya gelmez.
Geçmiş olsun arkadaşım.İlla şunu takmak için kafanıza birşeylermi inmesi,kafanızın dağılmasımı gerekiyor??? Bırakın şu karizma olayını da canınızı koruyun.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Hocam Cok gecmiş olsn Allah korumus wallahi ben neredeyse fırına bazen motorla gidiorum gene bile kaskımı takıorum bende kaza gecirdm ondan sonra akıllandım daha öncede kullanıordum ama sık deildi diyeceqim birsey yok allah daha beterinden saklasın.. kafaya düşen ciisim bu ne cıkacaqı hiç belli olmaz.. Sizlere benden simdilik ii geceler ben yatıorum x))
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)