Geçmiş olsun, yasalara ve kurallara uymamanın bir bedeli vardır. Bazan bu bedel para ile değil can ile ödenir.
Geçmiş olsun, yasalara ve kurallara uymamanın bir bedeli vardır. Bazan bu bedel para ile değil can ile ödenir.
Orhan KÖNİ
saolun herkes saolsun
İyileştinmi kardeşim şimdi daha iyisindir umarım. Bende hala işyerindeyim. Burada bulunan arkadaşlarada okuttum bu mesajını hepsi koptu hastanelik oldular yani..
Hele hele şu "Motoru üç harfliler bastı" espirine kopmle koptuk.
Bu sıkıcı yaz gününde sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
allah sana kask tak kask tak diye uyarı gondermiş cok gecmıs olsun
böyle bir kaza ancak Türkiyede olur heralde.
çok geçmiş olsun.
saolun herkes saolsun
bu topiği kaska davet topiği ilan edelim
büyük geçmiş olsun,kask takmamış olman çok kötü.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Ben de bugün gördüğüm kazayı anlatayım.
Bugün benzinliğe gittim artçıyla.Benzinliğin yolu, dönerken 2 km boyunca düz yol, asvalt ve rampa aşşağı.Neyse ben benzini alıp geri dönüşte 80 km civarı hızdayken yanımda en az 100 km hızla yeşil bir scooter geçti.Ben yine normal şekilde devam ettim.Yolun sonunda da sola doğru eğimli bir viraj var.Virajın tam ortasında, yolun kenarında sağ tarafta bir dükkan sahibi reklam için 2 metrelik bir demir boru diktirmiş ve altına da asvalttan yarım metre yükseklikte beton dökmüşler.Bu scooterli kişi viraja hemen hemen 100 km ile bir girdi.Virajı alamayıp tam o direğe çarptı ve motor arkasını kaldırıp takla attı.Sürücü ve artçı zaten üstünden fırladılar.Ben de hemen sağa çekip yardım etmek için durdum.Artçıda bişey yoktu ama sürücünün kafasından kan akıyodu.(Aslında resmen kan, basınçlı oto yıkama makinesi gibi fışkırıyodu).Ben de hemen bez filan başında tuttum.Dükkandakiler çıkıp ambbülansı aradılar.O sırada artçı ayağa kalkıp "senin yüzünden oldu gaza getirdin arkadaşımı" dedi.Ben de" ben yolumda gidiyodum bişey yapmadım"dedim.Sonra tekrar oturdu.Ben de hemen benim motoru ordan alıp ara sokakların birine çektim.Geldiğimde ikisini de ambülansa almıştılar.Sonradan öğrendiğime göre, kafası iki yerden yarılmış, ayağı diz kapağından kırılmış boynunda da zedelenme varmış.Ama resmen kaza geliyorum dedi.Göz göre göre çarptı direğe.Bizde iki saat kendimize gelemedik.Koruma adına da hiç bişey yoktu üstlerinde en azından bir kask olsaydı çok farklı olurdu.Ben ve artçım sadece benzin almak için motoru çıkarmamıza rağmen ikimizde de kask, mont ve eldiven vardı.
Bir an kanal değişti fox kids çizgi filmdeyim sandım,çzigi romanlara konu olacak bir kaza şeklinden ucuz kurtuldugunuz için şansınızı daha fazla zorlamadan kırık orta sehbanızı yerinden söktürün ve kaskınızı takın.Geçmiş olsun
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
geçmiş olsun hemşerim..çiçeği burnunda bi doktor olarak tomografi çektirmeni şiddetle tavsiye ediyorum..ihmal etme..sağlık herşeyden önemli..
bu arada memleketimde kask takana görmedik gibi bakıyorlar..polis bile takmadıktan sonra kaskın önemini kim anlasın...insallah ders olur memleketim insanına
Geçmiş Olsun. Kaskını Çıkarmazsın Artık Başından..
Arkadaşım öncelikle çok büyük geçmiş olsun,gerçekten ucuz atlatmışsın.inşallah bundan sonra daha bilinçli bir motorcu olursun...
Birde dostum,çok orjinal bir uslübun olduğunu söylemeliyim...bilerekmi yapıyorsun bilmiyorum ama değişik edebi denemeler içersindesin sanki...
Gecmis olsun
Kusura bakma ama bende güldüm.. Kötü birseyin arkasindan gülebilmek yinede güzel..
Gecen sene buzda takla attiginda kask varmi onuda hatirlamiyorsun?
Hatirladigin ne peki?
Kask takmassan birgün hicbirseyi hatirlamayacaksin unutma bunu
hemşerim çok geçmiş olsun...kask çok önemli ve bir kere daha anlamıssındır önemini galiba.... yozgat ın kışları çok soğuk ve sert geçer... motora binen çok zor bulunur.... kışın 5 kat daha fazla dikkat et.. tekrar geçmiş olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------
katılıyorum...kask takana bu adam kafasına ne koymuş diyorlar.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Geçmiş olsun Gerekli incelemeleri yaptırın(tomografi filmi vs.) bence,sağlık şakaya gelmez.
Konuyu moto sohbet ten - taziye,tebrik ve kutlamalar bölümüne alıyorum(geçmiş olsun dilekleri ve konuyla daha alakalı olduğu için).Yazım tarzınızla ilgili de forumda daha dikkatli olursanız seviniriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)