Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ohh be kurtuldum deliden
şaka bi yana çok stres yapmıştı motoruda erkana emanet etti ama arada ben kaçırırım nede olsan aynı kanı canı taşıyoruz akrabayız dimi
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
allah kavuştursun ne dielim =)
ben yandım ya askerlik zamanım gelince vücuttan dolayı hiç acımadan komando yapcaklar
motorlu jandarma oolma imkanım yokmu acaba adamlar full geziyor
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Sağol bi ben bilirim şu 5 gün nasıl geçti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------
Abi karargah hizmet eri yapmışlar ama ne yapıcak bilmem çok süründürler mi emrahımı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------
Kaçırırsın sen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 PM ----------
Çok sağol kavuşalım bi an önce.Şans işi biraz da bu
'ExTReMa'
Dedikodumu mu yapıyosunuz arkadaşlar
Neyse eğitim bitti şimdi nezaket dersi görüp posta olucaz
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yok abi ne acemisi ya karargah hizmet eri diye ayırdılar bizi
Ankara karargah destek kıtalar grup komutanlığına cıktı usta birliğim
Acemiliğin bitmesine 1 ay var ve bu 1 ayda bize nezaket kursu verip usta birliğine postalıycaklar
Eskiden böyle değilmiş ama bu yıl yeni çıkmış bu nezaket kursu olayı
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Gözünü korkutmayayim ama zor günler seni bekliyor. O orda sen burada. Off offf bir an evvel gitsin de gelsin hayırlısıyla..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sayılı gün arkadalar cabuk gecer.hepınız sag salım gıdın gelın hayırlı tezkereler
Hayırlı teskereler arkadaşlar. İnsana zor geliyor askerdeyken günlerin geçmesi ama bitincede anlamıyor ne çabuk bitti diyor
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
vay emrahım benim, Allah hayırlı tezkereler versin kardeşim, topicinde ankarada gideceğin yere gittiğinde haber et, yolum düşüyo ankaraya, gelirim ziyaretine iki krank kolunun belini kırarız
GKN MOTORS
bende şu an askerim, izmirde bi gemide bahriyeli olarak yapıyorum askerliğimi, şu an istanbuldayım izindeyim. 220 gunum kaldı yaklasık, sayılı gün çabuk gecer derler ya, inanmayın koca bi yalan yani dısardan oyle geliyodu ama icine girince günler hiç geçmiyo...
sevdiklerinden ayrı zor bi 15 ay seni bekliyo, sivil hayatını cok özleyeceksin
içini karartmak istemezdim ama asker psikolojisi ile bunlar geldi içimden, kusura bakmayın
kazasız belasız cezasız bi askerlik geçirirsin inşallah
hayırlı tezkereler
benim askerlik yaptığım yer.güzeldir ama sana çok zor gelir. diğer acemi birliklerine göre iyi.kulaklarında soğuktan soyulmalar olur krem kullandediğin gibi doğuya gönderiyo tim olarak ama ben meslekçi seçildim ve yine oraya düştüm 15 ay güzeldi orda sana ve tüm askerlere hayırlı teskereler
bol devrecilik olan karargah bölüğünde , sana allah kolaylık versin sana burdan koli bandı gönderiyorum . Selam verirken kolun ağrımasın direk elini bantla kepine :D
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)