Güle güle aşkım..(ExTReMa)
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 10:01
kütahya , sevk kağıdım askeri inzibat idi.
kütahya alaydaki en yeni en iyi bölük ASkeri inzibat bölüğüdür.
zira ben kaçtım askeeri inzibatlıktan 3 ay dediler acemilik
ben sivildeki işlerimi 1 ay için planlamiştim
daha sonra bi kaç yalanla sıyrıldım refrize oldum
9.bölüğe atadılar beni (hemen fast-food karşısı git görürsün )
30 gün nasil geçti anlamadim
GENELKURMAY'a H.K.K.lığına Teşekkür ediyorum bana güzel bir 15 ay tatil verdiği için
burası bursa Tatil cennetim ufak bir paylaşım olsun benden sizlere
http://www.facebook.com/profile.php?...&id=1209987695
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 10:25
hayırlı tezkereler allah gidip gelenlerden nasip eylesin benim kardeşimde istanbulda asker
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
06 Ağustos 2009, 10:32
gündüzleri yanıp akşamları üşümeyi görür artık bi günde 4 mevsimi de yapabileceğim birşey olursa netten haber vermeniz yeterli
-
06 Ağustos 2009, 10:32
Hayırlı Tezkereler
-
06 Ağustos 2009, 10:40
her ikisinede hayırlı teskereler, bu arada eğer EXTREMA kütahyadan incirlik hava üssüne gelme ihtimalide var,buraya gelirse beni arasın elimden geleni yaparım nede olsa iki tekerciyiz,
-
06 Ağustos 2009, 10:44
Hayırlı Tezkereler...
E-M-R-E de aynı yerde havacı olarak yapmıştı...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
06 Ağustos 2009, 10:51
Öncelikle hayırlısı ile gidip gelsin.. sayılı gün çabuk geçer.. herkes havacılar için çok rahat der ama her işin bi zorluğu vardır.. sonuçta bi ayrılık var.. bu kolay mı? Allah hayırlısını nasip etsin.. hayırlı tezkereler..
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
Hayırlı Tezkereler...
E-M-R-E de aynı yerde havacı olarak yapmıştı...
reklam yapma be..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
06 Ağustos 2009, 10:55
güle güle gidin güle güle gelin arkadaşlar
emrah kardeşimde şanslı çocuktur vesselam
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
-
06 Ağustos 2009, 10:56
-
06 Ağustos 2009, 11:06
Offff.. be erkeklere askerlik mevzusunu açtın mı artık laf bitmez...
allah kavuştursun ne diyeyim,
askerde insanların düşünecek çok vakti olur o yüzden garip davranışlar sergilerse sebebini boşa sorgulama
-
06 Ağustos 2009, 11:08
Giden herkeze Hayırlı tezkereler
-
06 Ağustos 2009, 11:19
uçak bile göremez o patates soyacak
-
06 Ağustos 2009, 11:20
KyCd adlı üyeden alıntı
reklam yapma be..
Reklam değil ya kolay geçer anlamında söyledim...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
06 Ağustos 2009, 11:26
adaş hayırlı tezkereler güle gül git güle güle gel (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
06 Ağustos 2009, 11:31
hayırlı tezkereler dilerim
-
06 Ağustos 2009, 11:39
Hayırlı tezkereler.Allah tez dönmek nasip etsin.
-
06 Ağustos 2009, 11:46
benim kardeşimde kütahyada havacıydı usta birliğine izmir natoya gitti güzel bir askerlik yaptı.Üzülme rahattır havacılar.Allah güle güle gidip gelmeyi nasip eder inşallah.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
06 Ağustos 2009, 12:10
hayırlı tezkereler şimdiden...kütahya iyi bir acemi birliğidir......birçok tanıdığım orda yaptı acemiliklerini ve çoğuda güzel yerlere gitti...izmir gaziemire de çıkabiliri usta birliğin....şanlısın diyelim....ben bilecik jandarma er tugayı ve usta hakkari yüksekova da yaptım...annem hergün ağlıyordu....abim de mardin dargeçit te yaptı..ailecek doğu da yaptık...doğu daki askerlik batıdan daha zevkli...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
06 Ağustos 2009, 12:44
Herkese çok teşekkür ederim,ederiz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------
alplion adlı üyeden alıntı
gündüzleri yanıp akşamları üşümeyi görür artık bi günde 4 mevsimi de
yapabileceğim birşey olursa netten haber vermeniz yeterli
internette araştırdım biraz çoğu insan havasından dert yakınmış nasıl bi havadır anlamadım bende :
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------
KyCd adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlısı ile gidip gelsin.. sayılı gün çabuk geçer.. herkes havacılar için çok rahat der ama her işin bi zorluğu vardır.. sonuçta bi ayrılık var.. bu kolay mı? Allah hayırlısını nasip etsin.. hayırlı tezkereler..
reklam yapma be..
Gideceği için ne kadar üzülsemde yinede seviniyorum.Çünkü askerliğini yapmamış olması birçok şeye engel oluyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 AM ----------
By_StaR adlı üyeden alıntı
Yenge İyi Topic Açmışsın Tebrikler
Canım Dostum Extrema GErçi Akşam yanımdaydın ama yinede burayada yazayım
Hayırlısı olsun bi an Önce Bitir Gel Kanki
Ondan sonrada ben Giderim aRtık
Bi şaşırtayım dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
Offff.. be erkeklere askerlik mevzusunu açtın mı artık laf bitmez...
allah kavuştursun ne diyeyim,
askerde insanların düşünecek çok vakti olur o yüzden garip davranışlar sergilerse sebebini boşa sorgulama
Biliyorum şimdiden hazırladım ben kendimi
'ExTReMa'
-
06 Ağustos 2009, 12:45
tuem adlı üyeden alıntı
Gideceği için ne kadar üzülsemde yinede seviniyorum.Çünkü askerliğini yapmamış olması birçok şeye engel oluyor..
tabikide üzüleceksin dediğim gibi kolay değil.. ama seninde dediğin gibi geleceği için çok büyük engel oluşturur.. o yüzden yapıp hayırlısıyla dönmesi en iyisi.. Allah sabrını verir merak etme.. taş gibi gidip taş gibi gelicek inşallah.. yüreğini ferah tut.. yarınları düşün derim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler