Allah hayırlı teskereler nasip etsin.En kısa zamanda bekliyoruz seni aramızda
Allah hayırlı teskereler nasip etsin.En kısa zamanda bekliyoruz seni aramızda
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
hayırlı teskereler keşke tekrardan askere bizide alsalar BENZIN BİLE BEDAVA ORDA
Hayırlı Teskereler
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Hayırlı Tezkereler kadeşim,sağ sağlim gider gelirsin inş.
Bir gün mutlaka ...
hayırlı tezkereler bol bol foto çek
hayırlı teskereler dostum bende kısa dönem gideceğim ama 10 undan önce belli olmaz dediler yerin sen nasıl öğrendin...
hihihiiihihhiih
bende geliyorum inşallah kolay gele :D nekadar da çok giden varmış askere,
biz vatana kızlar size emanet arkadaş lar(bu arada herkes Allah c.c. emanet ) :D sadadasdsadas :D kalın sağlıcakla haftasonu inşallah grşrüz.
(kıyıköy muhabettınde )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------
ayın 4 ü pazartesinde tüm yerler belli olmustur, askerlik subesine telefon acarak ögrenilebilinir.
hayırlı tezkereler
Life is what happens when you are busy making plans
ben de ağrı merkez jandarma asayiş komando bölüğünde acemiliğimi ağrı tutak jandarma bölüğünde de istihbarat yazıcılığını yaptım. doğu güzeldir.
hayırlı teskereler.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Dostum bende askere gidiyorum Ağustos 2009'da, 1Ağustos'ta sınava girdim, sen nerden öğrendin neresi çıktığını???
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
dur kardeşim daha gitmeden özel tim tüzel tim bi git hele ortama alış önce, hem özel tim dediğin nedir ki ben askerliğimi yaptım ama hiç öyle bişey duymadım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------
329. Dönemmi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------
[/COLOR]
329. Dönemmi?[/QUOTE]
Evet dostum 329.dönem........
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
ayın 4 ü pazartesinde tüm yerler belli olmustur, askerlik subesine telefon acarak ögrenilebilinir.[/QUOTE]
eminmisiniz yoksa duyummu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 PM ----------
tertip gideceğin yeri buradan yazasan sevinirim...
Valla ben sanki uzun dönem gideceklerin yerleri belli ama sınava girenlerin 9-10 ağustos gbi belli olacak die biliodum yanlış mı herkesin belli mi?????
bende 325 idim o yüzden sordum kötü bi zamanda gidiyosun, neden diyecek olursan, kd olacağını varsayarsak en sıcağıda göreceksin en soğuğuda, Allah yardımcısı olsun tüm gideceklerin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------
doğru biliyosun, kd leri ve atgm leri sadece internetden açıklıyorlar.
Hayırlı teskereler.
58'inci piyade eğitim alay komutanlığı
burdur
arkadaşlar 18 günlük eğitim için çarşamba günü burdur'a gidiyorum, asker öğretmenim artık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)