Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Doğum günün kutlu olsun TransAtlantic
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
nice geziler ve nice yıllara
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
................
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice senelere
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
............güncel
............güncel
Nice sağlıklı mutlu senelere....
nice yıllara yengeyle kendisine....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
canım benim nice mutlu saglıklı mt li motorize yıllar dilerim sana
iyiki dogdun iyiki varsın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
nice senelere
doğum günün kutlu olsun
Life is what happens when you are busy making plans
nerde bu dogum günü çocugu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
olgaycım iyiki dogdun yani yoksa fesbook ta videoları seyredemiyecektik yani
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Tüh, Olgay Abi hala gelmemiş sayfaya.Kendisi daha önce benim için doğum günü sayfası açınca ben de çok sonra fark etmiştim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)