Allah rahmet eylesin. yakınlarınada sabırlar versin.
Allah hepimizi korusun
Allah rahmet eylesin. yakınlarınada sabırlar versin.
Allah hepimizi korusun
Allah gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin.. yakınlarına sabır versin..
Allah hepimizi korusun...
Allah Rahmet eylesin.Yakınlarına ve sevdiklerine allah sabırlar versin.
Allah gani gani rahmet eylesin çınarcık erikli gezisine beraber gitmiştik orda tanımıştım savaşı inanamıyorum vallahi nasıl bir dünya bu yaw nasıl bir kader bende anlamadım şok olduk şok çok üzgünüm çokkkk :( Allah geride kalanlarına sabır versin ... Mekanın cennet olsun ....
Dün sağımdan dizimin dibinden geçen arabayı düşündükçe kötü oluyorum hala...
Dikkat de yetmiyo bazen...
Takdir-i ilahi
Savaş kardeşimizin vefatını yeni öğrenmiş bulunuyorum kendisi çok sevdiğimiz neşeli ve arkadaş canlısı bir insandı. Ah be Savaşım ateş döktün yüreğimize... Allah arkasında kalan ailesine sabır versin.
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
allah geride kalanlara sabır versin başımız sağolsun
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Çok üzücü bir durum. Ne desek boş.
Savaş arkadaşımınız Burgman400'ü vardı (zaten Burgman forumunda o sayede tanıdık). Burgmanı satıp ZX10r gibi aralarında hiçbir alakası olmayan tamamen hız duygusunu tatmin eden bir motor alınca canım sıkılmıştı(O mesajını dün gibi hatırlıyorum). İnsanın içinde ya bişey olursa ya kaza yapar ölürse gibi (Allah göstermesin)hep böyle bir korku oluyor. Çünkü bu tip motorları kullanan arkadaşlar ne yazık ki çok tehlikeli sürüyorlar, olmadık yerlerde hız yapıyorlar. (Daha önce çok samimi bir arkadaşımın geçirdiği ciddi bir kazanın etkisi hala üzerimde, aylarca hastanede yatmalar, onlarca ameliyat geçirmeler. O yine de şanslıydı). O yüzden racinglerden NEFRET ediyorum. Görüyorum ki bu aralarda bir motor değiştirme furyası var, n'olur şu racinglerden uzak durun...
Bu mesajımın çok bişey değiştirmeyeceğini biliyorum ama yine de içimden geçenleri yazmadan edemedim, Böyle haberler insanı çok üzüyor gerçekten
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine de Allah sabır ve kolaylıklar versin.
2004 Suzuki Burgman AN400 @ 71500 km
"Ride as if you are invisible and everyone wants to kill you."
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...Hiç birimizin 10 saniye sonra ne olcağımız belli değil...
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Çok üzücü bir durum. Ne desek boş.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Allah sevenlerine sabır versin..
Allah rahmet eylesin ailesine başsağlığı diliyorum geride kalanlara Allah uzun ömürler versin..
allahtan rahmet akraba ve dostlarına başsağlığı diliyorum.
Başımız sağolsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin ,ancak scooterdan ınıp 1000cc lık bır race e yeterli tecrubeye sahıp olmadan bındıgız zaman bu tur haberler kacınılmaz oluyor aslında baslangıc olarak race le baslassammı dıyenlere cok guzel bır ornek konusmaya geek yok daha fazla Allah ailesine ve geride kalanlara sabır versin...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
forumda tanışmıştık. yüz yüze bir toplaşmada tanışmıştım ve bana kahve ısmarlamıştı, forumda yazılanları dikkatle okur bilgi sahibi olurdum. bunların üstüne inanası gelmiyor ki insanın. allah rahmet eylesin kardeşim. hepimizin başı sağolsun.
Allah rehmet eylesin. Kalanlarına Sabır versin..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)