ALLAH rahmet eylesin ve korktuğundan emin kılsın
ALLAH rahmet eylesin ve korktuğundan emin kılsın
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Allah yakınlarına sbırlar versin..... Başları sağolsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar kaza genelde geliyorum demez ama galiba bu sefer demiş!!ya hangi akla hizmet trafikte 240-250 arası hızla gitmek hemde viraj alırken!!!hızı bende severim ama hız gerektiği yerde yapılır.olur olmadık yerlerde hız yapan arkadaslarımız maalesef bu kötü sonuçla karşı karşıya kalıyor.sizden ricam hızı gerektiği yerde yapmanızdır.kendınızı ve motorunuzu kontrol etmenızdır.savaş arkadasımıza Allah'dan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum.
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Allah kendisine rahmet, sevenlerine sabır versin.
May the Force be with McLaren Mercedes
Allah rahmet eylesin ne diyelim ben hiç tanımadığım halde üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Allah sevenlerine sabır versin, başları sağolsun...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına Allah sabır versin.. Motosiklet yaşam tarzımız ama her zaman tetikte olmamız gerekiyor, Allah hepimizi korusun..
arkadaşı tanımıyorm ama c0k sevılen brısı snırım
ALLAH rahmet eylesin Genç yaşta bizlere göstermesin arkadaşlar
ALLAH gençliğine bağışlasın bnm 2 dayım kuryeydi kırılmadık yerleri kalmadı 15 senede ALLAH ailesine sabır versin yakınlarının acısını az da olsa anlıorum ölüm çok farklı tabi alın yazısının önüne geçilmio ALLAH bi daha bu forumda değil kimseye yaşatmasın
Heyecanı değil hissettiğini yaşa :bounce: Damarıma basma ciğerimi ye:bounce::)
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine ALLAH sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin.
We are many...
allah rahmet eylesin..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
allah rahmet eylesın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 AM ----------
mekanı cennet olsun cok uzucu bı durum
Allah rahmet eylesinMekani cennet olur insallah.
"bilmiyorum benim mesajımı kim yazacak?" demissin.... Allah hepimizi korusun. Kazasiz belasiz sürüsler dilerim. Sag salim gidip sag salim gelelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:54 AM ----------
katiliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)