allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
İki kişinin bindiği motor değildir.
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin.... mekanı cennet olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah mekanını cennet eylesin inşallah,Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin..
Hasan..
allah rahmet e4ylesin mekani cennet olsun geride kalanlarada allah sabir versin...
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...Allah kalanlara sabır versin
duyunca çok üzüldüm bir motosiklet tutkunu olarak
Allah iki tekeri gönlünde hissedenleri korusun
başınız sağolsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,allah geride kalanlara sabır versın...
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Allah Rahmet Eylesin .....
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Belkide daha önemlisi geride kalanlara sabır versin.
Belki bir kere öldü. Ama geride kalanlar onun acısıyla belki hergun ölecekler.
Aman arkadaşlar biraz daha dıkkat. Allah herkese sıralı ölüm nasıp etsin.
Üzülmemek elde değil. Motor sevgisi bizi sevdiklerimizden ayırmasın.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
@t00t
Yukarıda koyu kısımlara baktığınızda Savaş arkadaşımızı deneyimsizliği nedeniyle kaybettiğimizi anlamışsınızdır. Bu tip motorları kullananlar genellikle altındaki motoru tanımadıklarından ve motora hakim olmadıklarından kaza yapıyorlar. ZX-10R çocuk oyuncağı değildir. Bu tür motorları kullanmak deneyim, eğitim ve bazı ileri sürüş tekniklerini bilmeyi gerektirir. Bu dediklerimiz artık bir kulağınıza girip diğerinden çıkmasın. Bunları diye diye dilimizde tüy bitti. Hakim olamayacağınız motora binmeyin, ya da gidin adam gibi eğitim alın. Hayat bu kadar ucuz mu arkadaşlar? Çoluğu çocuğu olan birçok arkadaşımızı kaybettik. Kaza insanların eksikliklerinden, dikkatsizliklerinden ve en önemlisi vurdum duymazlıklarından gerçekleşir! Lütden arkadaşlar artık yeter, bu forum ilk açıldığında hiç ölüm haberi almıyorduk, şu son 2-3 senedir yüzlerce kişi öldü... "Bana birşey olmaz" demeyin, oluyor işte..-Abi ben tam olarak kazayı Ercüment abimin arkadaşı İbrahim abimden şöyle dinledim;
-Savaş ile Ercüment bunlar arkadaşlar,Ercümentte Ducati M695 Monster var,Savaş abide yeni Ankara plakalı zx10r almış,gel gezelim niyetine bunlar biniyorlar motora,motoru önce Ercüment abi kullanıyor geziyorlar ken,Alibeyköy de motorun direksiyonuna Savaş abi geçiyor,Sonra savaş abi Alibeyköyden mehmetçik vakfı istikametindeki çevre yoluna çıkıyor;
-Derken 1,2,3,,,,, vites derken motosiklet 240-246 km görmeye başlıyor.
-bu arada savaş abi virajı aldıktan sonra,az ilerde iki tane yan yana giden TıR görüyor,ilk önce gazı kesmeden sola yatırıyor motoru kurtaracağını düşünüyor cesaret edemıyor sonra sağa gaz kesmeden yatırıyor burdan da cıkıs olmadıgını anlayınca tekrar sola yatırıyor,
-tam geçicekken patlıyor(ibrahim abi diyor ki ilk sollama yaparken rahat sollayabilirmiş aravarmış şerit ile tır in arasında , gazı kesmeden sollamaya çalısınca patladı diyor.)
-gaz kesmeden motor yatırılmaz diyor. ibrahim abi oda ne kadar motordan anlıyorsa artık.
-Savaş abi sollama yaparken TIR ın tam sol arka dorsesinin köşesine vuruyor motosikletle hız ise 240-250 km arasıymış.
-abi savaş olduğu yerde ölüyor,Ercüment abimin bacağı ayak ile diz arası 1 kırık diz ile kalça arasında 1 kırık ile yerde yatıyor.Ercüment abi kendine geliyor tam kalkacak savasa bakcak oda ne bacağı göğsünün üstünde orda bayılımış, durum vaziyet bu ben ibrahim abiden böyle duydum, ve hattada ehliyetide yokmuş savas abinin,Hiçbir laf katmadım içine aynen duyduğum gibi ilettim.
Savaş arkadaşımızın yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı dilerim...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Allah rahmet eylesin, kederli ailesine ve sevenlerine sabır versin.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabırlar diliyorum
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
allah rahmet eylesin :( gidenler içimizi yakıyor ... kendinizi gidenlerin yerine koyun çpk degil 3 dakika kapatın düşünün ... biz gittikten sonra geride kalanları ..
o 3 dakika 3 saat sürer ... hepimizin başı sagolsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Allah rahmet eylesin...
Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin...yakınlarına sabır versin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)