allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
Yüksek hacime geçince hatta motosikleti değiştirince çok ama çok dikkatli olunmalı.
Ne diyelim Allah'ın rahmeti üstüne olsun, yakınlarına sabır ihsan etsin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ya kötü oldum be, tanımazdım ama içimden birseş gitti sanki. Allah rahmet eylesin...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
allah rahmet eylesin.....yakınlarına sabır versin allah hepimizi kazalardan korusun.. mekanı cennet olsun...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
allah rahmet eylesin...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Allah rahmet eylesın..aılesıne bol sabır...
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Tek diyebilecegimiz Allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin elimizden gelen bir sey yok malesef
Sevdim vermediler sen motorcusun dediler.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
ben de ilk duyduğumda şaka gibi gelmişti . kazadan 2 gün önce sohbet etmiştik daha kazada artçı olan ercüment çok eski arkadaşımdır. Savaş da çok iyi motor kullanır 240-250 den çok daha fazla süratlere çıkmış bir kullanıcıdır. Ama bindiğimiz alet hata kabul etmiyor. En ufak bir hata bu süratlerde sadece kullananı değil hepimizi mahvediyor. Allah cc gani gani rahmet eylesin eşine ve çocuklarına allahtan sabır diliyorum. Ercüment hala evde yatıyor bidaha motora binmez sanırım . Gerçekten üzücü bir olay bu olaydan ders çıkarmak gerek.
Allah rahmet eylesin.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
allah rahmet eylesin
gelde motor kullan şimdi allah rahmet eylesin nur içinde yatsın çok üzgünüm
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlara sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin.. bir can daha verdik..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
allah rahmet eylesin. çok üzücü
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)