allan kadiriiiii.......
iyiki dogdun iyiki varsın canım benim
yeni yaşın sana saglık huzur ve bol şans getirsin inşallah...
yanındada bi r6 ve bol miktarda biz fena olmaz tabi
nice yaşlara kadir hep birlikte inşallah
allan kadiriiiii.......
iyiki dogdun iyiki varsın canım benim
yeni yaşın sana saglık huzur ve bol şans getirsin inşallah...
yanındada bi r6 ve bol miktarda biz fena olmaz tabi
nice yaşlara kadir hep birlikte inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hapidi börtdey tu yuuuuuuuuuuuu
nice senelere kardeşim....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
iyiki doğdun kadir abi, nice senelere, mutlu yıllar, happy birtday to youuuuu daha kutlama sözü varmıydı ya?????
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
Mutlu yıllar Kadir.Herşey gönlünce olsun.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
nice yıllara allah sağlık sıhhatli bir ömür nasip etsin...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
mutlu yıllar kadir abi nice mutlu yıllara
Çok teşekkür ederim canım benim..
Allah sizleri yanımdan yakınımdan eksik etmesin.. Sizi çok seviyorum..
Saol kanka.. nice senelere hep beraber devam ederiz inşallah
yeni yaşımda hep iyi haberlerinizi almak nasip olsun, hep mutluluklarınızı duymak nasip olsun inşallah..
çok çok teşekkür ederim..
ergün abim.. teşekkür ederim.. Allah sana ve yengeye güzel bir ömür nasip etsin.. inşallah birlikte daha çok buluşmalara gidicez..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Sağlıklı, huzurlu ve bol km li bir ömür diliyorum...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Canım arkadaşım, iyi kalpli, iyi huylu güzel insan...
Doğum Günün Kutlu Olsun...
Umarım yeni yaşın sana güzel şeyler getirir.
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum...
Seni çok seviyoruz, herşey gönlünce olsun...
:cherry: :cherry: :cherry:
Nice yıllara abi
saolasın.. dileklerimiz karşılıklı.. Allah'ın bana verdiği vereceği güzelliklerin daha fazlası sizin olsun..
ßanucum canım kardeşim.. Allah size uzun ömür nasip etsin ömrünüz mutlulukla dolsun.. bende sizi çok seviyorum.. iyiliğim iyiliğinizdendir..
saol erdemcim.. Allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim..
sağlıklı mutlu sevdikleriniz ile beraber nice senelere ,doğum gününüz kutlu olsun....
konuyu ben açıcaaktıııımm üff ... neyse hadi iyikidoğdu kadir abi bu zevki bize yaşattığın için teşekkür ederiz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
daha gençsin yaşıcağın çok zevkler olacaktır canım benim teşekkür ederim..
canım abim.. asıl ben seni tanıdığım için çok mutluyum.. yardımların, sohbetin ve her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim Allah seni yanımızdan eksik etmesin
yalnız o resim ne abicim öle.. o beni vurur abi.. mümkünse silahsız olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)