geçmiş olsun. allah bi daha yaşatmaz inşallah
geçmiş olsun. allah bi daha yaşatmaz inşallah
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Ne bu ya kaza yapan yapana hayırlı bi haber almiyacakmıyız yapmayın Büyük geçmiş olsun ALLAH KORUMUŞ
Heyecanı değil hissettiğini yaşa :bounce: Damarıma basma ciğerimi ye:bounce::)
Geçmiş olsun arkadaşım Allah daha beterlerinden korusun.
Ali geçmiş olsun kardeşim . Malesef trafikte motorları taşıt olarak görmeyip şeritin dışına zorlayanlarımı istersin yoksa yol vermeyenlerimi zırt diye önüne çıkanlarımı . Allah bu insanlara sorsun . Ufak tefek sıyrıklarla atlatmışsın kardeşim . Seni götürdüğüm yere git orada bütün eksiklerini tamamlarlar merak etme . Kendine iyi bak Ali görüşmek üzere .
Çok geçmiş olsun..Allah korusun..birdaha olmaz inşallah.
çok olmuş kaza yapalı ama olsun...
geçmiş olsun..dikkatli olman dileğiyle...
işte buna dokunma !!!
Gecmis olsun dostum
Hizin 40/45 kmh ve mesafen 20 metre
Rahatca durulabilecek bir mesafe aslinda..
Garip
Neyse gecmis olsun
arkadaşım geçmiş olsun...ama denildiği gibi birgün kalabalık bir ekip de onlara çarpsın
Geçmiş olsun.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Geçmiş olsun. Bu travmayı en az 2 ay atlatamazsın. Bu arada motordan soğumamaya çalış.
geçmiş olsun alix.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
geçmiş olsun...
Hissettiğin gibi yaşa...
teşk.arkadaşlar...2 hafta sonra dün motoruma bindim tamir ettirmek için ustaya götürdüm...çok gergin kullandım... 330 tl masraf çıktı...285 tl parçalr 50 tl de işçilik....sadece kırılan parçaları değiştirdim...bugün çıkıcak motorum...inşallah eskisi gibi olur...sağlıcakla kalın...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
yha şu yayalarada illet olduğu kadar hiç bi şeye ilet olmuyorum yha şimdi önünde 3-4 araba sen en arkasındasın hepsi sırayla yaya geçidinden geçti sıra sende bi bakıyosun sanki slow motion teknolojisi oluyo yayaların hepsi önüne doğru gelio sanki motor çarpsa öldürmücek yda sakat kalmıcaklar bu yüzden önlem olarak motora havalı sayongoz korna taktırıcam dalalalalalalal
Çok geçmiş olsun umarım en büyük kazan böyle olur..
Geçmiş olsun ve örnek davranışın için seni kutlarım. Korumalıklar herzaman gereklidir arkadaşlar unutmayın ki biranlık boşluk yeri doldurulamayacak hasarlar verebilir...
Tekrardan geçmiş olsun, Allah tüm motorcuları 4 teker kullanan yaratıklardan korusun...
geçmiş olsun..allah beterınden korusun
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)