Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun.. Allah tüm ikiteker üzerindekileri kazadan beladan korusun..
Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun.. Allah tüm ikiteker üzerindekileri kazadan beladan korusun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
geçmiş olsun arkadaşım işte ALLAH cc. koruyor bizleri fakat tedbırıde elden bırakmamamız gerek iyiki sıcaha rahmen montunu giymişsin kask bile takmayanlar var.
geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın. iyi olman sevindirici ayrıca korumalarını kullandığın içinde tebrikler.
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
ben sürekli urla ya giderken o yolu kullanırım hafta sonları sabah erken saatlerde boş olurdu ama akşam inanılmaz bi trafik vardı..birde millet sıcaktan bunalmış heralde saçma sapan araç kullanıyordu güzelyalı sahil yolunda yeşil dalga varya 70 le gidrsen yeşilde geçiyorsun bitane range rover jiipp en sağdayım arkadan sellöktör yapıyo yavaşladım elimle geç nevar diye hareket yaptım adam kırmızı da durmadı...
amin....ya bi ara çok korktum dedim son saniyelerim diye ama rabbim korudu...
abi inan o gün felaket bi sıcak vardı ve atlatim eve geldiğimde sıktığımda su çıkıyordu...
sağolasın...valla bazen kendime kızıyordum mont giymiyordum hava iyice sıcakladığından beri ama o gün iyiki giymişim....birde kaskımın hasar görmemesine sevindim..kafamı vurmadım demek ki yere...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun. Unutmaya çalışın psikolojik durumunuzu bozmayın. Parolamız daima sakin ve dikkatli olsun.
Orhan KÖNİ
geçmiş olsun kanka.. allah c.c tekrarıını yaşatmasın
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
geçmiş olsun arkadaşım adamlar özürdileyeceklerine birde sucu motorculara yıkıyolar ama inşallah birgün motorcular dünyayı ele geçirsin zalim arabalardan kurtulalım :D
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
geçmiş olsun
sen tut bide suçla Allah ım ya
Her zaman diyorum araç kullanan herkesi 1 kere motora bindireceksin kendi kullanacak ama
o zaman anlarlar bitek
arkadaşlar bu arada kaskımı hiç kontrol etmemiştim akşam olduğu için....kaskta çizik dahi yok demekki kafayı çarpmadım yere...sadece vizörün kenarında bi kaç çizik var onuda kazdan sonra elimden düşürdüğümde olduğunu düşünüyorum...eğer kask ta bi hasar olsaydı üzülürdüm.....
geçmiş olsun....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun
Life is what happens when you are busy making plans
geçmiş olsun ilk ve son olur inş
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Cok gecmis olsun
Korumalarina giyindigine o kadar sevindimki
Iyiken giymissin - keske giyseydim demek zorunda kalmamak o kadar güzelki
Allah hepimizi kazadan beladan korusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)