canım benimmmm dogum günün kutlu mutlu olsunnnn...
yeni yaşın sana hayattan beklediklerinden fazlasını versin.... nice yıllara hep birlikte inşallah...
iyiki dogdun ömercik
akşam bi pasta kesiyomuyuz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Doğum Günün Kutlu Olsun, Ömer Abi...
Nice mutlu sağlıklı senelere...
:cherry: :cherry: :cherry:
Ömercim nice senelere..
Allah sana sağlık sıhat ve mutluluk versin.. Ömrün boyunca hüzün ve keder senden uzak olsun.. Doğum günün kutlu olsun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
hepide bört day tu yu.....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
canım benim iyiki doğdun iyiki seni tanımışız hep beraber inş niçe senelere
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Abim nice mutlu ve huzurlu senelere.
Mutlu yillar omer sevdiklerin ile birlikte.
First Day Of My Life
Nice mutlu yıllar adaş.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
ömerrrr Rabbim sana bir ömür bizimle geçirmeyi nasip etsin
amin deyin şöle en saglamından
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
beddua gibi şelepsizim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
nice mutlu yıllara ömer abi.huzurlu ve mutlu yıllar senın ve sevdıklerının olsun.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)