adminimiz sitemizin patronu desmodromic tekerci, canımmız kardeşimiz adminimiz erhanın doğum günüymüş, şimdi feysbuktan gördüm
erhancım nice nice mutlu yıllara, yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık getirsin damla ve ailenle birlikte..
adminimiz sitemizin patronu desmodromic tekerci, canımmız kardeşimiz adminimiz erhanın doğum günüymüş, şimdi feysbuktan gördüm
erhancım nice nice mutlu yıllara, yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık getirsin damla ve ailenle birlikte..
GKN MOTORS
Doğum günün kutlu olsun erhan..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
nice mutlu yıllara,
sağlık ve sıhhat içinde yaşaman dilegi ile.
98 Beygir.....
erhan abi yeni yaşın hayırlara vesile olur inşallah
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
nice mutlu yıllara abı
Nice mutlu sağlıklı huzurlu ve kazasız belasız bol kilometreli yıllar Erhan
Legends may sLeep.. But they never diE..!
iyiki doğdun kardeş doğdun da bu şiteyi kurdun senin sayende biz de yeni dostluklar kazandık...allah uzun ömurler versin..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Nıce yıllara Erhan ,aılen sevdıklerın ,motosıkletın ve tabıkı senın sayende oluşan bız MT aılesıyle nıce uzun yıllar dılerım...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Nice senelere erhan abim Allah sevdiklerinle yengeyle bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin
Nice senelere erhan , sevdiklerin ile.
First Day Of My Life
Nice yıllara dostum Bursa MT Selam ve Sevgiler...
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Nice mutlu Senelere erhan abi =) Sana hediye olarak Maisto R1 verıyım mı :D koleksıyonuna parcam olsun :p:D
nice beraber bol kmli yıllara abi.İyi ki doğdun sayende bir ailemiz daha oldu
Tekrardan nice senelere
nice seneleree
Bu siteyi bize kazandıran güzel insan, doğum günün kutlu olsun patron.Nice sağlıklı huzurlu senelere inş.Allah uzun ömür versin.
Saygılar...
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
iyiki dogdunnnn......
saglık huzur ve sevdiklerinle nice motorize yıllar dilerim erhan........
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sevdiklerinle beraber, mutlu ve saglikli nice dogum gunlerine ermen dilegiyle...
Dogum gunun kutlu olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)