Nice yıllara erhan kardeş
Mutlu Yıllar, sağlıklı yaşlar Erhan...
i.V.i.B.i
GKN
Sevgili GKN bana bu kalbin kadar temiz doğum günü sayfasını ayırdığın için teşekkürler.
Çok yavaşsın, seneye bekleriz.
Çok sağol gerek yok gri ve siyah var bende
Bende hepinizi çok seviyorum çekirgelerim benim.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
İyi ki sizler de varsınız. İyi ki MT'yi kurmuşuz, iyi ki burada sizlerle tanışmışız. (başka yerde tanısam sevmezdim sizi )
Herşey gönlümüzce olur inşallah. Hepinizi çok seviyorum ama en çok GKN'yi.
Patronumuz, erhanımız, adminimiz, skullumuz
nice mutlu yıllara ailenle ve bizlerle, iyiki doğmuşsun
May The Force Be With You
iyiki doğdun, doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun Erhan, eşinle uzun mutlu yıllar ve yollar
dear boss
acısıyla tatlısıyla birsene daha geçmiş ((: bu demektirki yavaş yavaş yaş kemale erdi.. geçenlerde alperin dedigi gibi .. bu sitenin artık yeni ve genç ellere teslim olma zamanı gelmişte geçiyor..? geçen gece alperle konuşuyorduk ( saat 03:47 terli, sigara molasında) canım dedim .. efendim bebişim dedi bu çigköfte olayı sana yaramadı alperim .. yedikçe yiyorsun artık taşıyamıyorm .. haklısın bebişim dedi sigarasından bir nefes çekti bu sırada... dedim ki alper sen sitenin kurucusu ol erhanda emekliye ayrılsın ...
ne dese begenirsiniz.. ???
erhanı tümden emekli yapıcamben ...!!! dedim hayırdır bu seferde ben nefes çektim sigaradan ( tek dal uzun marllboro döndürüyoruz )
sinirlendi...
" BEN SİTENİN GEZİ VE ORGANİZASYON MODUYUM " ... EN ÇOK BENİ SEVMELİLER.. EN ÇOK BANA SORMALILAR.. BEN EROOL BÜYÜKBURCUM DEDİ" .. dedim alper bagırma komşular uyanacak zaten yeterince sesçıkardık.. ( bu sırada bende bi ampul yandı ) erol büyükburç ne alaka lan dedim ???? ne biliiim bebişim dedi sinirlenince ne söyledigimin farkında diilim dedi..... bikaç gizli haince igrenç planını anlattıktan sonra. niyetini anladım
sevgili patron .. bunları burda yazmiyacaktım amam herkez bilsin ki alper artık eski alper diil çigköftelere dikkat .. ona göre
dogum günün kutlu olsun boss nice mutlu senelere
not: yukardaki anlatılanlar hayal ürünü olamaz ... ayrıntılı bilgi için bana ulaşabilirsiniz :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
kardeşim erhan yeni yaşın sana mutluluk,başarı,huzur ve sağlık getirsin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Doğum günün kutlu olsun Adaş,
1 günlüğüne adminliğini versene
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardeş nice mutlu yıllara adanadan selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Çok güldüm Allah seni bildiği gibi yapsın Cem.
Planlar yetersiz, yaş kemale erdi diyen Alper mi darbe yapacak, onun yaşını burada açıklamayalım şimdi.
Yine de siz bu tarz çalışmalara pek devam etmeyin, çiğköfte dükkanının adı çıkacak.
Ayrıca iyi dileklerin için teşekkürler Cem sen benim veliahtımsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------
Teşşekkürler Yeşim sana da Emre ile mutlu yıllar diliyorum.
Sağol Ümmet abicim, aynı yaşta sayılırız artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 PM ----------
Ah aah nerede o eski Alper
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------
Teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------
Ayetullah çok sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------
İyi dileklerin için teşekkürler Ahmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)