Takdir ettim. Umarım gerekli yerlere ulaşırlar.
Takdir ettim. Umarım gerekli yerlere ulaşırlar.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
dikkate alırlar yada almazlar. bizler tepkimizi bi şekilde gösterip üzerimize düşeni yapalım. bilinçli birey bilinçli toplumu oluşturur. herşey bianda belki değişmiycek ancak bizler sessiz kalmadıgımız sürece birileri değişmek zorunda kalıcak.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
En güzel tepkiyi vermişsin, ellerine sağlık. umarın ilgili kişilere ulaşır
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Dostum öncelikle bu e-postayı göndermekle göstermiş olduğun duyarlılıktan dolayı kutluyorum ve şunu ekliyorum "eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır".
[B][COLOR="Red"]LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE![/COLOR][/B]
Ehliyetsiz bir şoför tarafından kaza olduğu için sigorta şirketiniz bu ödemeyi yapmaz. Tabi ehliyetli birinin ismi yazılmadıysa diyeceğim ama yine ödemez çünkü yaralanmalı bir kaza neyse neticede sigortanız ödemez bilginiz olsun
Yalçın Tuncer =teccol
Yanlış algılanan birkaç durum var.Ben kimsenin hayattki statüsü hakkında yorum yapmadım.Söylediğim tek şey firma hakkında pek bilgi sahibi olmamanızdı.
Bir diğeri ise ben personel çalıştırmanın hangi usül ve yasalara göre yapıldığını bilmediğinizi de iddia etmedim.Aksine bu konuda size katılıyorum.İşletmemde kuryeleri bir kez olsun korumasız ve ehliyetsiz yollamadım.Kaldı ki koruma sadece kask ile sınırlı da değildi.Zandonanın dirsek+diz korumalarından alıp getirdim kendi güvenlikleri için.Bu konuda hem fikiriz.Söylemeye çalıştığım tek şey "Firmanın" sizin yarınız kadar bile duyarlı olmaması. Mailde bahsi geçen "ilgilenme ve konuya hakim olma" açıklamalarının ne derece inanılır olduğu da tartışılır.Arkadaşımız aşağıdaki alıntıda durumu güzelce açıklamış .
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Çok güzel düşünmüşsün,tebrikederim,
hocam tebrik ediyorum sizin yaptığınızı kimse kolay kolay yapmaz çok duyarlı bi davranış. Arkadaşta inşallah bir an önce iyileşir..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Gelen maıle cevaben bır maıl daha gonderdım ve şirket yetkılısı Kayhan Bey'ın olumlu sozlerı benı azda olsa tatmın ettı.Tabıkı bu demek degılkı konuyu burda bırakacagım dostlarımın aracılıgıylada resmı açıdan gerekenın fırmaya yapılması ıcın elımden gelenı yapacagım.Umarım fırma yetkılılerıde bayılerı hakkında uygun onlemler alırlar...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Kayhan beyden sigorta açıklamasıyla ilgili yolladığım maile karşılık bir cevap geldi
Bu cevaba istinaden bende böyle bir mail yolladım.Yalçın Bey
Sizinde bildiğiniz gibi sözünü ettiğim sigorta trafik sigortası idi.Karşı tarafın hasarı sigorta tarafından önce karşılanır daha sonra bize rücu ederek bedeli bizden talep eder.Benim kastım bu olay ile ilgili olarak diğer tarafın maduriyetininde giderilecek olduğudur.Sorumluluklarımızın arkasındayız.Mazeret üretmeden tekrarını önlemek ana prensibimizdir.Bir önceki mail de telefonum mevcuttur.Size grubumuzu ve kendimi daha iyi tanıtmak için bir gün konuğumuz olmanızı çok arzu ederiz.
Saygılarımızla
Kayhan bey
İlginiz için teşekkür ederim. İnşallah birgün www.motorsiklet.net olarak ziyaretinize geliriz. Ve lütfen ehliyetsiz kimseyi çalıştırmayın. Çünkü banada ehliyetsiz biri çarptı alıp hastaneye götürdüm sabaha kadar karakolda tuttular beni. Tekrar teşekkür ediyorum ilgi ve alakanıza.
Keşke linki doğru verseydin de adam merak edip tıkladığında siteye ulaşabilseydi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
pizzacı pideci, aramızda bu işleri yapan arkadaşlar olabilir ancak cidden cok dengesizler kulaklarna takıolar muzıkı oyle yol yapıolar cogunda kask ya yok yada alına kadar takılı bide bunlar trafikte polisler tarafndan hçbişey yaptrlmıyor
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)