Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

ve STeReO ilk kazasını yaptı ...

REKLAM ALANI
    STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün evlilik yıldönümümüz o nedenle gelemem sanırım Size iyi eğlenceler Muhammet abiye hususi selamımı ilet
    Tekrar geçmiş olsun..
    ooo tamam o zaman sen bu gün izinlisin Nice yıllara !!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 PM ----------

Alıntı teccol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun

Sigortacı olarak sana birşey söylemek istiyorum. Trafik raporunu beklemene gerek yok. Neticede sen raporunu tutdun gerekli fotoğrafları çektirdin. Sigorta şirketini arayıp eksperin telefounu iste motorunu yaptıracağını ve fotoğraflar ile tamir masraflarını yollayacağını söyle. Motorsikletini nerede yaptıracaksan oranın adresinide ekspere ver belki eksper gelmedende raporunu senin göndereceğin evraklara istinaden yazabilir. Bu onunda işine gelir.

O sebeple bu işini hiç bekletme sigorta sana gereken ödemeyi çıkarıncada gider bankadan alırsın paranı.

Yanlız ilk önce servis raporu al servis raporuna göre gider daha ucuz parça bulursan (internetteden falan) yaptırıp kusur oranındaki dağılıma göre cebinden çıkacak parada azalır. Ekspere faturalara gönderme. Servis raporu ve fiyat teklifi ile dosyayı sonuçlandırabilirsin. Daha sonra illa fatura isterse teklifin aynısı bir fatura kestirirsin ki verdikleri fiyat teklifini yüksek tutup kdv hariç versinler. Sende fatura keserlerlse +kdv dersin onlar fiyat teklifine göre işlem yaparlar aramızda kalsın
    hocam çok sağol bunları bilmiyordum gerçekten. Çok yardımcı oldun bir an önce sonuçlandırmam lazım çünkü..
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun

Sigortacı olarak sana birşey söylemek istiyorum. Trafik raporunu beklemene gerek yok. Neticede sen raporunu tutdun gerekli fotoğrafları çektirdin. Sigorta şirketini arayıp eksperin telefounu iste motorunu yaptıracağını ve fotoğraflar ile tamir masraflarını yollayacağını söyle. Motorsikletini nerede yaptıracaksan oranın adresinide ekspere ver belki eksper gelmedende raporunu senin göndereceğin evraklara istinaden yazabilir. Bu onunda işine gelir.

O sebeple bu işini hiç bekletme sigorta sana gereken ödemeyi çıkarıncada gider bankadan alırsın paranı.

Yanlız ilk önce servis raporu al servis raporuna göre gider daha ucuz parça bulursan (internetteden falan) yaptırıp kusur oranındaki dağılıma göre cebinden çıkacak parada azalır. Ekspere faturalara gönderme. Servis raporu ve fiyat teklifi ile dosyayı sonuçlandırabilirsin. Daha sonra illa fatura isterse teklifin aynısı bir fatura kestirirsin ki verdikleri fiyat teklifini yüksek tutup kdv hariç versinler. Sende fatura keserlerlse +kdv dersin onlar fiyat teklifine göre işlem yaparlar aramızda kalsın
    Sen bir ay kadar önce neredeydin Abi, biz boşuna mı bekledik bu kadar neyseki bu hafta çıkacak motorumuz...
    :cherry: :cherry: :cherry:

Motosikleti
    cbf 150
    büyük geçmiş olsun kardeşim inş. ilk ve son olur.

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    geçmiş olsun motora asli kusurlu çarpana ağır cezalar konması lazım düpedüz adamı ezmeye kalkıyorsun
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    semih geçmiş olsun kardeşim sıkma canını cana geliceğine mala gelsin nasıl olsa makul bir fiyata taoplanır merak etme ;)
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Motosikleti
    Ybr
    Geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın...

Motosikleti
    Skyjet 150 F5
    Alıntı B-A-N-U adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen bir ay kadar önce neredeydin Abi, biz boşuna mı bekledik bu kadar neyseki bu hafta çıkacak motorumuz...
    Valla ben hep buralardaydım ama pek mesaj yazmazdım sadece okurdum. geç olsunda güç olmasın. Eksperde neticede bir insandır insan gibi konuşup anlaşınca kolay kolay sorun çıkarmazlar.

Bütün eksperler serbesttir. YAni sigorta şirketinin tarafını falan tutmazlar sadece tarafsız olup en doğru şekilde eksperlik ilkelerine uyarak dosyayı sonuçlandırırlar o sebeple sigorta şirketiyle hiç işiniz olmasın direk eksperle muhattap olun eğer eksper dosyayı şirkete göndermişse sizin dosyanızla ilgilenen hasar memuru ile irtibata geçinki ( adını ve dahilisini alın ) işinizi daha çabuk sonuçlandırırsınız.

Ayrıca sigorta şirketleri çok yoğun yerlerdir dosyalarınıza 1 haftadan önce bakamayabilirler bu onların sallandığına değil çok yoğun olduklarına işarettir. (Direk gören biri olarak söylüyorum ) Siz yeterki azami iyi niyet ilkesinin dışına çıkmayın sigorta gereken neyse yaparlar ( bazı şirketler hariç )

Unutmayın büyük sigorta şirketleri her zaman sizi daha az üzer . Anadolu sigorta, Axa oyak , Şu anda en hızlı hasar ödeyen eski Garanti şimdiki Eureko sigortadır. Bilginize.

fiyat teklifini yüksek tutup kdv hariç versinler. Sende fatura keserlerlse +kdv dersin onlar fiyat teklifine göre işlem yaparlar aramızda kalsın
    Burada demek istediğim servis size özel bir indirim yapmasın. Gereken neyse hepsini belirtsin siz daha sonra pazarlık yaparsınız. Eğer işiniz eksperin pazarlığına kaldıysa yandınız O sebeple eksperle irtibata geçinki eksper sizin gönderdiğiniz evraklarla dosyayı sonuçlandırsın. Sonra siz servis ile pazarlık yapıp hatta aracını oradan alıp başka bir yerdede tamir ettirebilirsinizki bu herkesin yaptığı şeydir.

Motosikleti
    -
    Valla ben hep buralardaydım ama pek mesaj yazmazdım sadece okurdum. geç olsunda güç olmasın. Eksperde neticede bir insandır insan gibi konuşup anlaşınca kolay kolay sorun çıkarmazlar.

Bütün eksperler serbesttir. YAni sigorta şirketinin tarafını falan tutmazlar sadece tarafsız olup en doğru şekilde eksperlik ilkelerine uyarak dosyayı sonuçlandırırlar o sebeple sigorta şirketiyle hiç işiniz olmasın direk eksperle muhattap olun eğer eksper dosyayı şirkete göndermişse sizin dosyanızla ilgilenen hasar memuru ile irtibata geçinki ( adını ve dahilisini alın ) işinizi daha çabuk sonuçlandırırsınız.

Ayrıca sigorta şirketleri çok yoğun yerlerdir dosyalarınıza 1 haftadan önce bakamayabilirler bu onların sallandığına değil çok yoğun olduklarına işarettir. (Direk gören biri olarak söylüyorum ) Siz yeterki azami iyi niyet ilkesinin dışına çıkmayın sigorta gereken neyse yaparlar ( bazı şirketler hariç )

Unutmayın büyük sigorta şirketleri her zaman sizi daha az üzer . Anadolu sigorta, Axa oyak , Şu anda en hızlı hasar ödeyen eski Garanti şimdiki Eureko sigortadır. Bilginize.
    hocam sana özel mesaj attım bi bakarsan sevinirim ...
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    Skyjet 150 F5
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sana özel mesaj attım bi bakarsan sevinirim ...
    Allah allah hiç özel mesaj geldi uyarısı görmedim.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    canım benim geçmiş olsun resimleriatıyorum lazım olur

cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    -
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım benim geçmiş olsun resimleriatıyorum lazım olur
    çok sağol abicim teşekkürler tekrar ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

Allah allah hiç özel mesaj geldi uyarısı görmedim.
    yukarıda ki menuden üye kontrol panelinden özel mesajlara ulaşabilirsin ..

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yoktum uzun süredir forumda. Çok geçmiş olsun arkadaşım, sen iyiysen gerisini boşver. ALLAH daha beterlerinden saklasın.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Yamaha FZR 1000
    Geçmiş olsun dostum dilerim son olur Bursa MT...
    Kurtlarla dans.. --'-,-@

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler