Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

ve STeReO ilk kazasını yaptı ...

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Çok geçmiş olsun. Umarım son kazan bu olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun kardeşim...sende bişi yokya tek tesellimiz o zaten..allah hepimizi korusun..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    gecmıs olsun ...
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister 2004
    Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ...

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol şahinim. Makinenin motorunda sorun yok ön dağaldı sadece, illaki toparlanır ama sigortayı beklemek lazım. Bu demek oluyoki bi süre tabanway takılıcaz :(
    Semihim geçmiş olsun kardeşim ALLAH cc beterinden saklasın .Sana birşey olmadı ya .Len ne tabanvay takılacaksın Benim scooter ne güne duruyor Senin motosiklet yapılana kadar kullanırsın bendeki scootere.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Semihim geçmiş olsun kardeşim ALLAH cc beterinden saklasın .Sana birşey olmadı ya .Len ne tabanvay takılacaksın Benim scooter ne güne duruyor Senin motosiklet yapılana kadar kullanırsın bendeki scootere.
    Abi sağolasın allah hiçbirimize yaşatmaz inşallah. Motor işini hallediyorum buyuk bi ihtimal buldum bi motor. Senin düşünmen yeter tekrar sağol abi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 PM ----------

Alıntı baadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    semihim mtde güzel bi ailen olmuş bu açık. sana bişey olmasın gerisi yalan yoksa hepimizi üzersin valla. birazcık daha dikkat bundan sonra. benimkini götürmüştük birlikte şimdi de seninkini götürücez yaptırıcaz sonra gezmeye devam...
    sağol bahadırım. Burda gerçketen güzel bi aile var senide bekliyoruz unutma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------

Alıntı B-A-N-U adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canım büyük geçmiş olsun başlığı görünce direk seni aradım sesini duyup konuşunca rahatladım ama çok korkuttun beni inşallah ilk ve son kazan olur...
    sağol banucum bende modaya uyayım dedim Çok şükür ciddi bşy yok sağol tekrar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun arkadaşım motorundurumu tabiki mühim değil sana birşey olmamış olması sevındırıci inşallah son kazan olur.gece yi nasıl gecirdin ağrı falan oldumu
    yok büyük bi ağrı olmadı çok şükür manevi olarak hasarsız atlattık diyelim.. Çok teşekkür ediyorum ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------

Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeş hep bu eray şelepsizinin nazarı değdi...
    yok yok çocuğu suçlama hakkı vardı önden kapattım butun gün.
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

geçmiş olsun .transit şoförü ne dedi özür diledi mi

Motosikleti
    -
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun .transit şoförü ne dedi özür diledi mi
    sağol kardeşim.. Başta biraz tartıştık ama iş tatlıya bağlandı düğüne gidiyolarmış babasından korkuyo kaza yaptı diye
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    sağol kardeşim.. Başta biraz tartıştık ama iş tatlıya bağlandı düğüne gidiyolarmış babasından korkuyo kaza yaptı diye
    Akşam Fındıklı yapıcaz, bak ilk tabanvayını yapmak için sana fırsat, geliyorsun...???
    :cherry: :cherry: :cherry:

Motosikleti
    -
    Biraz önce motoru servise bıraktım içindeki eşyaları toparladım sıra sigorta yı beklemeye geldi. Dönerken otobuse binmek ne koydu anlatamam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

[/COLOR]
    Alıntı B-A-N-U adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akşam Fındıklı yapıcaz, bak ilk tabanvayını yapmak için sana fırsat, geliyorsun...???
    oyyy çok uzak ya bize gelin ağarlıyım hepinizi

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    Biraz önce motoru servise bıraktım içindeki eşyaları toparladım sıra sigorta yı beklemeye geldi. Dönerken otobuse binmek ne koydu anlatamam
    oyyy çok uzak ya bize gelin ağarlıyım hepinizi

Ben anlamam tükkana gel...
    :cherry: :cherry: :cherry:

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    senin yaşadığın duyguları 2 ay önce yaşadım motor için hiç üzülme eninde sonunda eskisinden daha iyi olur önemli olan sana bişey olmaması en kötü kazan bu olsun . .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Her Türlü Her çeşitt
    çok geçmiş olsun..

sende bişey varmı
    ::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::

Motosikleti
    -
    Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin yaşadığın duyguları 2 ay önce yaşadım motor için hiç üzülme eninde sonunda eskisinden daha iyi olur önemli olan sana bişey olmaması en kötü kazan bu olsun . .
    haklısın sağol kardeşim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 PM ----------

Alıntı _cns_monero_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun..

sende bişey varmı
    sağolasın. Çok şükür ufak tefek ezik ve çiziklerden başka önemli bşy yok.

Motosikleti
    yok
    geçmiş olsun
    Life is what happens when you are busy making plans

Atti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR-125 R
    Allah beterınden korusun..geçmiş olsun
    Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yeni gördüm başlığı..Dün gece eve vardığımda haberim olmuştu ama telin olmadığı için arayamadım hacım..

Geçmiş olsun..Bizim scooteların olayı bu işte düşünce bütün grenajlar komple gidiyor..
    Valla dönüş yolunda seni terlikle görünce dua etmiştim şu çocuk kaza/maza yapmasın diye ama olacağı varmış..Umarım ayaklarında birşey yoktur..

Birde cem haklı harbiden nazar değdirdik motoruna..

Şahin'de bi nazarlık ister senin motor ağabey demişti bana..Bak şimdi çıkınca ilk işim o nazarlık olacak..

Takma kafana düzelir mala gelen..
    MP3 player sağlammı onu söyle sen

Motosikleti
    -
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni gördüm başlığı..Dün gece eve vardığımda haberim olmuştu ama telin olmadığı için arayamadım hacım..

Geçmiş olsun..Bizim scooteların olayı bu işte düşünce bütün grenajlar komple gidiyor..
    Valla dönüş yolunda seni terlikle görünce dua etmiştim şu çocuk kaza/maza yapmasın diye ama olacağı varmış..Umarım ayaklarında birşey yoktur..

Birde cem haklı harbiden nazar değdirdik motoruna..

Şahin'de bi nazarlık ister senin motor ağabey demişti bana..Bak şimdi çıkınca ilk işim o nazarlık olacak..

Takma kafana düzelir mala gelen..
    MP3 player sağlammı onu söyle sen
    Dostum çok teşekkür ediyorum. Bende hiç bşy yok gibi. Ayaktayım hatta çalışıyorum şu an. Olan motora oldu o da düzelir servise verdim bile. Valla nazar bonucu bolcana vardı bende ama tek nazar yetmiyo. Yolda giderken her ihtimali düşünmek lazım sürekli ben kaza sırasına dönüş telaşı herhalde oldu bi şekilde. Olsun yine sorun yok. Bu arada mp3 player sağlam akşam fındıklıdayız bekliyorum senide

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Dostum çok teşekkür ediyorum. Bende hiç bşy yok gibi. Ayaktayım hatta çalışıyorum şu an. Olan motora oldu o da düzelir servise verdim bile. Valla nazar bonucu bolcana vardı bende ama tek nazar yetmiyo. Yolda giderken her ihtimali düşünmek lazım sürekli ben kaza sırasına dönüş telaşı herhalde oldu bi şekilde. Olsun yine sorun yok. Bu arada mp3 player sağlam akşam fındıklıdayız bekliyorum senide
    Bugün evlilik yıldönümümüz o nedenle gelemem sanırım Size iyi eğlenceler Muhammet abiye hususi selamımı ilet
    Tekrar geçmiş olsun..

Motosikleti
    Skyjet 150 F5
    sağol şahinim. Makinenin motorunda sorun yok ön dağaldı sadece, illaki toparlanır ama sigortayı beklemek lazım. Bu demek oluyoki bi süre tabanway takılıcaz :(
    Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun

Sigortacı olarak sana birşey söylemek istiyorum. Trafik raporunu beklemene gerek yok. Neticede sen raporunu tutdun gerekli fotoğrafları çektirdin. Sigorta şirketini arayıp eksperin telefounu iste motorunu yaptıracağını ve fotoğraflar ile tamir masraflarını yollayacağını söyle. Motorsikletini nerede yaptıracaksan oranın adresinide ekspere ver belki eksper gelmedende raporunu senin göndereceğin evraklara istinaden yazabilir. Bu onunda işine gelir.

O sebeple bu işini hiç bekletme sigorta sana gereken ödemeyi çıkarıncada gider bankadan alırsın paranı.

Yanlız ilk önce servis raporu al servis raporuna göre gider daha ucuz parça bulursan (internetteden falan) yaptırıp kusur oranındaki dağılıma göre cebinden çıkacak parada azalır. Ekspere faturalara gönderme. Servis raporu ve fiyat teklifi ile dosyayı sonuçlandırabilirsin. Daha sonra illa fatura isterse teklifin aynısı bir fatura kestirirsin ki verdikleri fiyat teklifini yüksek tutup kdv hariç versinler. Sende fatura keserlerlse +kdv dersin onlar fiyat teklifine göre işlem yaparlar aramızda kalsın

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler