Çok geçmiş olsun. Umarım son kazan bu olur.
Çok geçmiş olsun. Umarım son kazan bu olur.
çok geçmiş olsun kardeşim...sende bişi yokya tek tesellimiz o zaten..allah hepimizi korusun..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
gecmıs olsun ...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Abi sağolasın allah hiçbirimize yaşatmaz inşallah. Motor işini hallediyorum buyuk bi ihtimal buldum bi motor. Senin düşünmen yeter tekrar sağol abi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 PM ----------
sağol bahadırım. Burda gerçketen güzel bi aile var senide bekliyoruz unutma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------
sağol banucum bende modaya uyayım dedim Çok şükür ciddi bşy yok sağol tekrar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------
yok büyük bi ağrı olmadı çok şükür manevi olarak hasarsız atlattık diyelim.. Çok teşekkür ediyorum ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------
yok yok çocuğu suçlama hakkı vardı önden kapattım butun gün.
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
geçmiş olsun .transit şoförü ne dedi özür diledi mi
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
senin yaşadığın duyguları 2 ay önce yaşadım motor için hiç üzülme eninde sonunda eskisinden daha iyi olur önemli olan sana bişey olmaması en kötü kazan bu olsun . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
çok geçmiş olsun..
sende bişey varmı
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
geçmiş olsun
Life is what happens when you are busy making plans
Allah beterınden korusun..geçmiş olsun
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Yeni gördüm başlığı..Dün gece eve vardığımda haberim olmuştu ama telin olmadığı için arayamadım hacım..
Geçmiş olsun..Bizim scooteların olayı bu işte düşünce bütün grenajlar komple gidiyor..
Valla dönüş yolunda seni terlikle görünce dua etmiştim şu çocuk kaza/maza yapmasın diye ama olacağı varmış..Umarım ayaklarında birşey yoktur..
Birde cem haklı harbiden nazar değdirdik motoruna..
Şahin'de bi nazarlık ister senin motor ağabey demişti bana..Bak şimdi çıkınca ilk işim o nazarlık olacak..
Takma kafana düzelir mala gelen..
MP3 player sağlammı onu söyle sen
Dostum çok teşekkür ediyorum. Bende hiç bşy yok gibi. Ayaktayım hatta çalışıyorum şu an. Olan motora oldu o da düzelir servise verdim bile. Valla nazar bonucu bolcana vardı bende ama tek nazar yetmiyo. Yolda giderken her ihtimali düşünmek lazım sürekli ben kaza sırasına dönüş telaşı herhalde oldu bi şekilde. Olsun yine sorun yok. Bu arada mp3 player sağlam akşam fındıklıdayız bekliyorum senide
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun
Sigortacı olarak sana birşey söylemek istiyorum. Trafik raporunu beklemene gerek yok. Neticede sen raporunu tutdun gerekli fotoğrafları çektirdin. Sigorta şirketini arayıp eksperin telefounu iste motorunu yaptıracağını ve fotoğraflar ile tamir masraflarını yollayacağını söyle. Motorsikletini nerede yaptıracaksan oranın adresinide ekspere ver belki eksper gelmedende raporunu senin göndereceğin evraklara istinaden yazabilir. Bu onunda işine gelir.
O sebeple bu işini hiç bekletme sigorta sana gereken ödemeyi çıkarıncada gider bankadan alırsın paranı.
Yanlız ilk önce servis raporu al servis raporuna göre gider daha ucuz parça bulursan (internetteden falan) yaptırıp kusur oranındaki dağılıma göre cebinden çıkacak parada azalır. Ekspere faturalara gönderme. Servis raporu ve fiyat teklifi ile dosyayı sonuçlandırabilirsin. Daha sonra illa fatura isterse teklifin aynısı bir fatura kestirirsin ki verdikleri fiyat teklifini yüksek tutup kdv hariç versinler. Sende fatura keserlerlse +kdv dersin onlar fiyat teklifine göre işlem yaparlar aramızda kalsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)