Arkadaşlar tekrar tekrar sağolun insanın kötu zamanlarında derdini paylaşabilecek arkadaşlarının olması çok güzel birşey. çok teşekkür ediyorum. Dikkat edin kendinize ..
Arkadaşlar tekrar tekrar sağolun insanın kötu zamanlarında derdini paylaşabilecek arkadaşlarının olması çok güzel birşey. çok teşekkür ediyorum. Dikkat edin kendinize ..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Çok geçmiş olsun,bundan başkasını göstermesin Allah.
Bu kaza başlıklarıda bi alem,"en sonunda bende yaptım heyooo,becerdim,artık benim de bi kazam var" der gibi hepsi
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
Geçmiş olsun...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
takma kafana ya bozma moralini bi tecrübe olarak gör .
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
geçmiş olsun.... motor fena parçalanmış
cok gecmıs olsun allah bıdaha kaza bela vermesın ıns
Büyük geçmiş olsun ilk ve son olur inşallah ....
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
kardeş çok geçmiş olsun diorum umarım son olur...
semih'cim şimdi girdim siteye ve başlığı görünce şok oldum inan sayfayı dua ederek açtım öncelikle sana birşey olmaması içimi rahatlattı umarım en kötüsü bu olur motoru dert etme bi şekilde kırılır sarılır önemli olan sağlığın gerisi yalan çok geçmiş olsun birşeye ihtiyacın olursa bizler buradayız ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Çok geçmiş olsun, son kazan olur işallah.
geçmiş olsun.e5 malum cellatlar la dolu çok dikkat etmeli,her an her şey olabilir.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Semihim buradan da geçmiş olsun ...
ayaklarına mutlaka buzlu su yap . unutma emi.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
geçmiş olsun semih
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Cok gecmiş olsun kardesim yeni haberim oldu.
Allah beterinden saklasın...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Geçmiş olsun
motoru o sekılde gorunce korktum aslında.. Allah beterinden saklasın iyi olmana sevindim..tekrar geçm,iş olsun..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)