allah analı babalı büyütsün..........................
allah analı babalı büyütsün..........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ALLAH cc analı babalı büyütsün ömrü uzun bereketli olsun
allah nazarlardan korusun analı babalı büyütsün gözün aydın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Amin! Allah nazardan saklasın.Analı,Babalı büyümek nasip olur inşallah.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
allah bağıslasın çok tatlı bişi
benim ne zaman büle tatlı bebişim olacak
Aallah naarlardan saklasın maşallah..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Maşallah , Allah analı babalı büyütsün büyüsünde doktor olsun mühendis olsun
Allah analı babalı büyütsün
Life is what happens when you are busy making plans
Iyi dilek ve temmennileriniz icin tek tek tesekkur ederim arkadaslar. Bebek icin niyetli olanlar hic dusunmesin Basbakan gibi soylemlerim olmayacak ama cok guzel bir his be arkadas
Kayra : Buyuk insandan gelen lutuf , iyilik anlamina geliyor.
First Day Of My Life
Allah bağışlasın. Maşallah : Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder insallah
Maşallah Allah bağışlasın, genelde millet hemen çocuğuna tuttuğu takımın logosu olan giysileri giydirip öyle fotoğraf çekiyorlar, ama sen yapmamışsın.
İnşallah bu günleri gösteren, mürvetini de göstermeyi nasip eder.
Maşallah.Allah analı babalı büyütsün.Hep yüzü gülsün inşallah.Bizimde geri sayım başladı.3 hafta sonra ikinci kızım geliyo inşallah.
allah bağışlasın.Allah analı babalı büyütsün
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Maşallah.. Allah Nazarlardan Korusun Diye Benden Bi Nazar Boncuğu bu arada ben seni bekar biliyodum ustat yaa senide tebrik ediyom iyi bi baba olma dileğinle saygılar ..
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin kardeşim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Ilk gunu atlattik kismetse bu aksam taburcu olucaz , evimizin nesesini ait oldugu yere evimize odasina goturmek icin sabirsizlaniyorum.
First Day Of My Life
Allah analı babalı sağlıklı hayırlı uzun bi ömür nasip etsin inşallah yavruya...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)