canım benim iyikivarsın iyiki doğdun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Nice mutlu, sağlıklı yıllara İsmail.
Doğum günün kutlu olsun,nice yıllara
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
İYİKİDOĞDUUUUN ismail abimm
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
mutlu yıllar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
teşekkür ederim Mezit.
Hep beraber inş. Hasanım
Teşekkür ederim Gürkan aka ... İyiki sende varsın.
Sağlık ve mutluluk hiç birimizin peşini bırakmaz inş.
Teşekkürler Soğuk Yürütme
Teşekkür ederim Caner.
Hep beraber inş.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Len yaş olarak kaçsın sen. bakem
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Mutlu yıllar dilerim İsmail abim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Doğum günün kutlu olsun abiiim afiyetle ye garii
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Vay İsmail pastanda geldi nan
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
teşekkürler.
Aynen öyle üstad
Teşekkürler haluk ...
Epeydir görüşemedik nerelerdesin.
Pasta için teşekkür ederim ...
Canlısını da yaparız bir ara
He yafs pasta da geldi de bıçak kesmiyormuş
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Nice Mutlu Kazasız Belasız Seneler dileğiyle abim Doğum qünün Kutlu Olsun...
Direk Link ====>>> http://www.youtube.com/watch?v=4qOrQ...eature=related
KoP KoP :pP
Nice sağlıklı mutlu, motorize yıllara.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
ya bu gençlerin önü nasıl açılır biri bana gösterebilir mi? nasıl bir tabirdir nasıl bir fiildir? açaçn varmıdır? açtıran varmıdır? biri göstersin söylesin yav.. diyen çok ama yapanın göremedik bi türlü
tekrar nice yılara ismail abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------
ahhahahhahahahahhaha o da ayrı bi bakış açısı tabi dükkan açık kalmış çırak dışarda geziyo durumu gibi bişey galiba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)