Allah rahmet eylesin,
birgün hepimiz ölecegiz.....
Allah rahmet eylesin,
birgün hepimiz ölecegiz.....
CANIM KIZIM HERŞEYİM
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
akşam haberlerinde dinledim ve çok kötü oldum....Allah tan merhuma rahmet ve mağfiret acılı yakınlarına sabırlar diliorum....
allah rahmet eylesin:(
bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan yokmudur?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Allah rahmet eylesin.Ardında kalanlara sabır versin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
allah ölen kardeşimize rahmet ve tüm yakınlarına sabırlar ihsan eylesin.......
malesef bu kazaların hepsinde aynı son:
suçlu bulunan taşıt sürücüsü gözaltına alınır ve taksirle trafik kazasında adam öldürme sucundan hakim önüne çıkarılır,içeride geçen zamanı gözönünde bulundurularak takipsizlikten ve delil yetersizliğinden beraat ettirilir,ölen öldüğüyle kalır,
bu yurdumun bir adalet sistemi gerçeğidir malesef ki....
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Allah rahmet eylesin
Motosiklet aleminin başı sağolsun. Bir şampiyonumuzu daha kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabırlar versin
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
yahu sesimi duyan yokmu NEdir bu kazanın detayları bilen yokmu ?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Allah rahmet eylesin
ALLAH cc rahmet eylesin Eşine ve sevdiklerine sabırlar versin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Sana ne demeli bilmem!!! ben sana arabayla sakat kalmış delik deşik olmuş süzgece dönmüş insanları göstereyimde gör canlı örneğiyim ben kolumda 2 platinle kafamdada bi çatlakla yaşıyorum araba yüzünden, türkiyede doğan görünümlü şahinler oldukça basiretsiz, ne oldugu belli olmayan 1950 lerden kalma sürücü kursları oldukça önüne gelen ehliyet aldıkça bunların olması kaçınılmaz yazık diyorum burda susuyorum mt yi seviyorum banlanmak istemiyorumkardeşimize CC Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin.Kalanlarına sabırlar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)