hayırlı olsun. Allah kazasız binmeni nasip etsin
hayırlı olsun. Allah kazasız binmeni nasip etsin
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
kardeş Allah kazadan beladan saklasın,,nazarlık olsun şöle bi horoz yada tavuk kes derim ben,,2 tekere de kanından sür...,,üstünede bir sofra kur,,sevdiklerine seni sevenlere de motora kestiğini söle ikram et.... Fazer a değmez mi...bence illa ki!!!!
Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
güzel alet ALLAH kaza bela göstermesin.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Hayırlı olsun Bora kardeşAllah kaza bela vermesin..
so far away
Arkadaşım hayırlı olsun motorun... Konuyla alakalı değil ama merakımdan soruyorum 1 hafta önce 2005 kanuni bobcat scooterımı sattım birisine noter satışı 235 tuttu...Senin ki de 173 burda bi mantıksızlık var açıklayan olursa sevinirim....
Hayırlı olsun.Kazasız kullanman dileğiyle.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Nick'i de değiştireceksin sanırım artık
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çok iyi bir seçim hocam..keyifli ve kazasız sürüşler..
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
walla hayırlı olsun kardeşim..Eğer bu 2006 modelse 98 bg'lik fazerlerden oluyo bu sanırsam?Çünkü 2006 sonrası 78 bg olarak üretilmeye başlandı die biliom ben..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Öncelikle ÇOOOOOOK hayırlı olsun. Model ve Fiyat gerçekte SÜPER:... Noter masrafıda çok az tutmuş şaşırdım Bu konuda şanslıymışsın dostum. Güle güle bin.. Hayırlı uğurlu güzel gnlerde bin.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
hayırlı olsunn bu arada benım cg 125 bıle 166 tl tuttu noter cc arası fıyat farkı bu kadarmı :D
şunun güzelliğe bak yanazar değmesin maşallah hayırlı olsun
facebook.com/kaskafa
maşallah maşallah kazasız belasız...
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
vayy be aslan gibi :D hayılı olsun
hayırlı olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)