83-84 yılları lise 2. sınıftayım meşhur HEY dergisi var o zamanlar gençliğe hitap eden hem tr nin hem avrupa ülkelerinin hemde ABD nin top listesini her ay yayınlayan . Duran Duran , Alphaville, Boy george, Cindy louper, Steve wonder, madonna, George Michael, Lionel richie ve O şapkalı dar ceketli garip giysili adam Michael... efsane olacağı ,bu ismlerin arasından sıyrılacağı belli.
kız kardeşim henüz bebek uyumuyo bizim odaya alıp Thiriller i son ses açıyorum değil uyumak göz kırpmak mümkün değil ama o müziği duyuyo ve mışıl mışıl uyuyo.
Yaşgünü partileri var o zaman ha hatırlatayım hemen, lokasyon MUŞ öle kız arkadaş elele tutuşma falan yok .. işte ancak yaşgünü partileri oluyo partilerde kaset arşivi geniş olan baş davetli ee benim arşiv sağlam .. sıkı HEY ciyiz değil TR top 5 ını dünya top 5 ını takip ediyoz ve alıyoz. Öle turn table falan yok iki kaset çalar benim kıbrstan alınan orgun iki ekstra hoparlörü bende bi kulaklık tam görsel şölen yani .
yaşgünü çocuğundan daha popüleriz anlıyacağıız. yaşgünü dj siyiz yani işte o yıllarda duvarımda posterleri vardı bu efsanenin .. dünyayı hoplattı.. albümleri yok sattı. her hareketi taklit edildi .. ama taklitler hep aslını yüceltti..
Meyve veren ağaç taşlanır derler çok taşladılar onu.. Bi ara kendini içine kapattı.. Yılmadı devam etti ama..
Güle güle büyük adam. tarihe adını kazıdın hep gündemde kaldın .. her yaptığın olay oldu . aya giden orada ilk yürüyen dahi bu kadar tanınmadı moonwalker ... bir dönem kapandı bu kesin .. ben çok şanslıyım ki bu dönemi yaşadım .
R. I. P. (Allah rahmet eylesin)