Eline sağlık Eyong..
thriller albümü 109 milyon satmış rahmetlinin
gerçekten de bir dönemin pop kralidir o,
sinemada izleyerek çok etkisinde kaldıgım bir filmidir michaelin,
onun dansına olan hayranliğim bir kat daha artmiştir bu dansıyla...
Michael Jackson - Smooth Criminal
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Allah rahmet eylesin ne diyelim...
Moon walker video oyunu vardı...
Bir de muziği. başka bilmem el müziği ilgimi çekmez ama MJ bir başkaydı....
Toprağı bol olsun ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Bugün tv'de haberi gördüğümde şaka gibi geldi. Daha bir kaç gün önce yine haber bültenlerinde çocuklarıyla ilk kez görüntülenmişti. Sanki o ölümsüz bir efsaneydi. Ama efsaneler kişiler öldüklerinde doğmaz mı zaten. Ölmeden efsane olmayı başarmış, ve ölümsüzlüğü sonuna kadar hak etmiş, bu yüzden yüzyıllar sonra bile adı unutulmayacak bir sanatçı.
Hiç bir yabancı şarkıcı ismini bilmezken M.J. 'nin şarkılarıyla çoşardık. ALLAH rahmet eylesin...
Böyle bir sahne Showunu o zamanlarda M.J.'den başka kim yapabilir di ki?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Eyong eline sağlık ben yazacaktım sen yazmışsın bende bir dönem uzun bir süre onun danslarını yaptım hatta break dans yapmaya başlamadan önce michaelı taklit ederdim.Müzikal yeteneği demiycem müzikal dehası tartışılamazdı. Dans dünyasına tek başına yenibir dans stili kazandıran müthiş bir danscıydı. Sahnede 3 saat canlı şarkı söyleyip o kadar shov yapan dans eden ender sanatçılardan biriydi ve muhteşem sesi. Bu gün bile bundan 25 30 yıl önce kırdığı rekorlar kırılabilmiş değil. O tek başına bir endüstriydi ve müzik dünyasının en ağır taşlarındandı. Çok uzun yıllar sonrada hala ondan müziğnden ve danslarından bahsedilecektir. Çok üzgünüm keşke kendine daha iyi bakabilseydi ve daha uzun yıllar yaşasaydı. Ağladım hala ağlıyorum çünkü o benim hayatımın bir yerine ait önemli bir sanat kişisiydi. Umarım iman şerbetinden oda nasiplenmiştir. Mekanı cennet olur.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
sınırsız jetonlar harcardım moonwalker oyunu için ateri salonunda... her doğum gününde moonwalker yürüyüşünü yaptırılardı bana.. üzüldüm. gerçekten ne bilim sanki eksiklik gibi bişi oldu sağkende bi varlığını bilemedik ama şimdi yok demek ne kadar acı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ya kaderşim trt de kurt adamlı kilibi ile tanıdım bu ne manyak bi adam diyordum sonra adam zeminde kayan bir dans icat etti kim yapmayı denemediki. offf toprağı bol olsun ne diyelim mal mülk hikaye işte 5 metre kefen iki kürek toprak gerçek olan .ŞurdAa bir avuç insanız muhabbet ve dostluk kalıcı .efkar bastı bee gitti koç yiğit.
ESKİDEN KARAŞİMŞEK İZLERDİK
Sadece moonwalker değil smooth criminal klibinde yer çekimine meydan okuyup eğilmesini hatırlasanıza ne uzun yıllar tartışıldı film hilesi diye sonra konserinde de aynı şekilde eğilince millet çılgına dönmüştü. Yukarıda smooth criminal 3:50 dakkaasında işte bu yüzden King Of Pop :.-(
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Black or White, siyah yada beyaz...
İngizlice bilmeye gerek yok, klibi izlemeniz yeterli.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Allah rahmet eylesin.Bir yıldız daha kaydı.bir efsane gönüllerde kaldı..
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
http://www.youtube.com/watch?v=wUK-o...e=channel_page
Güle Güle jacko
Albert EİNSTEİN derki;
Dünyaya gelmiş geçmiş en büyük starını popun kralını kaybetti malesef
İstanbuldaki konserini öbrüm boyunca unutamam mekanın cennet olsun
kral Jackson benim gibi tüm hayranları ve sevenlerinin başı saolsun.
dünya genelinde papa'dan bile daha çok tanınan, bir daha kırılması güç birçok başarıya ve inanılmaz satış rakamlarına imza atmış gerçek bir yıldızdı.
müslüman oldu mu bilinmez ama kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. hele ki bizde sahte yıldızları, kalitesiz yapımları ve gündemden düşmeyen sözümona starları gördükçe, MJ gibi gerçek bir yeteneği uzun yıllar hiç unutmayacağız gibi geliyor şimdiden.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 PM ----------
papa yerine pada yazmışım düzelttim hemen
dün gece iş'ten eve geldim.... yorgun ve bitkinim....
tv izliyorum,SABA TÜMER izliyordum,harun kolçak vardı.... SON DAKİKA haberi olarak alt yazı geçtiler!!!!!!!!
''öldü'' demediler... kesin bir haber yoktu....
gece 02:30'a kadar bekledim,kardeşi resmi açıklama yaptı..... ''ÖLDÜ'' dedi!!!
oysaki ben, dün öğlen vakti... genç müşterilerime gittiğim konserleri anlatıyordum...
bon jovi,metallica,guns'n roses,madonna ve maykıl....
maykıl, bem beyaz bişr kıyafetle sahneye çıkmıştı... müthişti....
çocuklar,''abi artık o bitti'... hayır gelmez artk ondan'' dediler!!!!
cevap olarakta;
''maykıl sadece 1tane var,oda ölümsüz... aynı ELVİS gibi...'' dedim...
dün gece çoook üzüldüm,sanki hiç ölmeyecek biriydi... gerçek değil sanki....
ayrıca; dün gece HARUN KOLÇAK maykıl HAKKINDA ÇOK SIRA DIŞI ŞEYLER AÇIKLADI!!!!
şimdi hepsini yazmam imkansız,ama saba tümer'in programından dinleye bilirsiniz.....
Müslüman oldu diye haberi çıkmıştı bende yazdım bu başlıkta, bir çoğumuzda "inşallah öyledir" diye düşünüyoruz eminim.
Fakat hatırlatmak isterim ki Allah'ın rahmetine kavuşması için illa müslüman olmak zorunda da değil.
Bakın kuranda ne yazıyor;
Allah rahmet eylesin...Şüphesiz, inananlar (Müslümanlar) ile, Yahudiler, hıristiyanlar ve Sâbiîlerden (her bir grubun kendi şeriatında) "Allah'a ve ahiret gününe inanan ve salih ameller işleyenler için Rableri katında mükafat vardır; onlar korkuya uğramayacaklar, mahzun da olmayacaklardır" (diye hükmedilmiştir). BAKARA 62
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bende saba tümer'in programını izlerken duydum , çok üzüldüm . Allah taksiratını affetsin ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)