maşallahhh....Allah analı babalı büyütsün aslan parçasını bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah...
maşallahhh....Allah analı babalı büyütsün aslan parçasını bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah...
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
MAŞŞŞALLAH nazar degmesin çok tatlı allah analı babalı büyütsün
oy maşallah. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün
yolda olmak yokda olmaktır
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Aslanlar gibi. Darısı başımıza.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
maşallah nazar değmesin. Allah analı babalı büyütsün. büyüyüncede beşiktaşlı olsun
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
allah analı babalı büyümek nasip etsin maaşallah çok şeker ya
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Allah analı babalı büyütsün
Life is what happens when you are busy making plans
Allah analı babalı büyütsün kardeşimizi.İsminden önce hangi takımlı olduğuna karar vermişsiniz.İyi yapmışsınız
Masallah Masallah Masallah Masallah .....
Allah analı babalı buyutsun..
Saglıklı sıhhatli Allah ından razı olan bir kul nasip etsin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
AAAAAA deizin kızıda buradaymışş...samimi sölüyorum bizim buralarda motosikletle işi olan olmadığı için kızlar yani ister istemez ilginç gelior bana bilmiorum büyük bi yerde oturmadığımızdan dolayı böle durumlar benimde hoşuma gidior böle çeşitli arkadaşlarıda aramızda görmekten çokkk mutluluk duyuyorum bildirmak isterim
Allah analı,babalı büyütsün ve vatana,millete hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.Bu arada daim GALATASARAYLI kalsın inşallah
ALLAH analı babalı büyütsün ömrü uzun ve bereketlı olsun nazar değmesın büyüdüğünde de beşiktaşlı olsun
hayırlı olsunn pek bi tatlı. fenerli olsa daha da tatlı olurduu
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Eşim Banu ve Yiğit Can hala hastanede (yarın çıkacaklar).Gün içindeki koşturmadan ancak fırsat bularak cevap yazabiliyorum.Ayrıca Cim bomlular korkmayın YİĞİT CAN Galatasaraylı doğdu, yolundan dönmez artık
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
allah ananı babalı büyütsün rabbim acılarını göstermesin ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
allah analı babalı büyütsün bende ilk gün fenerbahçe elbiselerini giydirmiştim,
1 ay önceden bursadan almıştım
98 Beygir.....
aparat, CİHAN teşekkür ederim.
Devrim bekliyorum abi hafta sonu.Görüşmek üzere......
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)