Ybr'yi satıp tekrar ybr almak gibisi yok büyütmek amaçlı sattığımıştım ama!!hesap kitaba uymadı bizde bir diğer yaza bırakıp tekrar ybr'lendik
kırmızı ybr benim,diğeri mavi olan bonusu ''beldeyama'' kırmızı alana mavi hediye ediyor bilginize
Ybr'yi satıp tekrar ybr almak gibisi yok büyütmek amaçlı sattığımıştım ama!!hesap kitaba uymadı bizde bir diğer yaza bırakıp tekrar ybr'lendik
kırmızı ybr benim,diğeri mavi olan bonusu ''beldeyama'' kırmızı alana mavi hediye ediyor bilginize
hayırlı olsun güle güle kullan
o nasıl plaka gizlemektir öyle
senin kayserili olduğunu herkes biliyor rakamları gizleseydin ya
plakayı tahmin ediyorum 38 yh 831
Hayırlı uğurlu olsun; kazasız sürüşler dilerimmm ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı uğurlu olsun; kazasız sürüşler dilerim ...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
son derece kalitesiz motorlar
acayip titreşim var bunlarda
hemen bozuluyorlar siz bir de iki tane almışsınız
yanmışınız arkadaş allah kolaylık versin
ferhat hayırlı olsun güle güle kullanın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Diğer ybr çabuk döküldüğü için sattım zaten saol coşkun abi daha iyisi sana olsun diyecem ama!!en iyisi bu sendede var zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------
zararsız bir şekilde sattım ben roadstarı...gayet memnundum fakat tarzım değil,biraz karışık
hayirli ugurlu olsun güle güle kullanin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
güzel kamuflaj güzel motor güle güle kullan ....!
aha plaka yı bulduk sen pazar günü almıştın motoru 14 ü pazar
kızmıyorsun demi
38 vh 831 grup gezilerinde plakamı saklamam,siteye verdiğim zaman maksat muhabbet olsun
kazasız belasızz ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)