Sınawlarım bitti ; ama 25 i ile 30 u arasında bütünleme sınavlarım olduğundan hala gidemiyorum Bizim kavusmamız Temmuza sarktı
Sınawlarım bitti ; ama 25 i ile 30 u arasında bütünleme sınavlarım olduğundan hala gidemiyorum Bizim kavusmamız Temmuza sarktı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
konuşmuştuk ama tekrar yazmak istedim.yeni motorun hayırlı ugurlu olsun doğan cım.allah kaza bela gostermesın.ne yollar yaparsın sen şimdi..arkadaşın tam bır arkadaşlık göstermiş ama annenıde unutmamak lazım.cogu anne yapmaz onun yaptıgını.bide senın fotoların yanına çektırmıiş.canım yaa..tebrıkler.
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
""ilk@yy"", aldik..., aldik;, almamdaki, aradik;, arkadasimiza, cako"ya, cakoya, dolayi, guzelini, motor, motoru, soksoksok;, sonsuz, taradik;, tesekkurler..., ugraslarindan
abi bu etiketler ne böyle özellikle tekrar eden 3 kelime var orada bitişik
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Topiği görünce içimden geldi, bende çok teşekkür ederim ilkay
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Hayirli olsun dogan allah (cc) kaza bela vermesın...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Hayırlı olsun kardeşim...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
çako malum forumu pek takip edemion yeni gordum uzun zamandır ıstedıın motora sonunda kavustun , acele etmeyip beklemekle en iyisini yaptın walla hadi hayrlı olsun tekerin düz bassın
Aynen öYLe vaLLa Dicek bişi bulamiyirimm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İyi diLekleriniz için tüm dostlarıma teşekkür ediyorum..
Hepimize kazasız belasız, sorunsuz sürüşler diLiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı olsun canım
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
la çako hayırlı olsun durdun durdun turnayı gözünden vurdun dostum ksr bkm topiği yeni gördüm kardeşim inşallah kaza bela vermez altında eskisin emi
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Ben Hyo'yu satarken motoruma pahalı dedin,imalı imalı laflarda bulundun GT250R köşesinde.
Satarken de,sattıktan sonra da "hayırlı olsun,alan hayrını görsün" diyemedin. Motorumun fiyatından dem vurdun ucuz motor aradığın için. (istediğin rakam etmez bu motor demeye getirdin)
Ama yeni motorun sana hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
İlkay sana da helal olsun. Her babayiğidin uğraşacağı iş değil.(git,bak,gör,pazarlık yap,al,eve götür koy)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hayırlı olsun aynagibi makine
hayırlısı olsun. kazasız bol km. ler.
Bu Markanın motorları sAglam mı?
saolasın asım önceki sayfalardada yazdım ben bu sitenin sayfalarında pek çok güzel insan tanıdım arkadaş ve dost edindim eminim bu kişilerde benim için yaparlardı bunları
aslına bakarsan doğan o zamanki ederi o motorun hakkıydı fazla değildi sonradan fiyatları düştü emrahında dediği gibi arz talep meselesi buradaki olaylar birazda cbr125r'ın hikayesine dönücek 2. eli çok düşük olucak diyordu öylede oldu 6000'lerde bile zor satıyor artık millet
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)