hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim çok güzel motor almışsınız.
hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim çok güzel motor almışsınız.
kanka hayırlı olsun bakalım artık bitir finallerinide gel bin şuna allah kaza bela vermesin
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Güle güle kullan cakalaz, Yalova'nın tüm noktalarını, Karadeniz'in tüm yollarını beraber geçersiniz umarım..
Ayrıca, tebrik ve takdir ederim İlkay..
Son olarak, gelişine kadar, arada Yalova'da alsak, iki gezdirsek motoru...?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
benim için söylenen sözler içinde ayrıca teşekkür ederim herkese
yazımdada yazdığım gibi sadece sözümü yerine getirdim ben başka birşey değil sevdiğim bir arkadaş hemde neden yapmıyım böyle bir iyiliği ben bu sitenin forumlarında bi sürü güzel insan tanıdım çok güzel arkadaşlar dostlar kazandım eminim bu kişilerde bana bu şekilde yardım ederlerdi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
bu arada bi ekleme daha yiğidi öldür hakkını yeme demişler
taytıs yani şerifinde yardımını unutmamak gerek her ne kadar gece işinde çalışıyor olsada verdiğim referansla sabahın köründe uykusuz kalarak iyi niyetimden geldi arabada uyuklayıp arabayı bana kullandırdıysada bi yerde hakkıdır b.düzüne kadar arabayla gittik geri yenikapıya kadar emine teyzeyi (doğanın annesi) geri bıraktı felan falan kırmayıp geldiği için onada teşşekür ederim ben ayrıca tekrardan....
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Hayırlı olsun kardeş..Allah Kazadan Beladan sakınmak nasip eylesinNazar deymesin
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
Evet Evet ; Şerif i ES Geçemeyiz.. O da sabahın köründe kalktı geldi; uğrastı; Bekledi..
Sağolun Dostlarım; Bunların hepsinin kutlamasını yaparız bi gün
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yalovada oLur; İST da olursam orda oLur; bi sekilde toplasırız
Bu arada Silindir BLOĞU Şakasını ciddi ciddi yedimm ben haaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sen gel İstanbula süper kutlama yaparıız..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hayırlı olsun kardeşim ilkay kardeşimizede yardımlarından dolayı bir çay ısmarlarım ben senin yerine
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ya bu motoru ben alacaktım hyo ararken bunun egzantirik zinciri arızalı idi servistek değiştirdik dmeişti adam aman kalsın demiştim yaa..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde binesiniz.
İlkay hocam sizi tebrik ederim cidden böyle bir dostluk uzun zamandır görmemiştim. Nice kardeş bunu yapmaz yani. Tebrik ederim sizi. Çakalaz çok sevenin varmış kıymetlerini bilesin diyeceğim lakin sende çok iyi bir insansınki bu kadar sevenin var.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip ettsin.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Önce anneni sonra arkadaşı tebrik ederim
Çok güzel bi dayanışma örneği,Allah daim etsin.Güven şu zamanda az bulunan ender şeylerden,hele de böylesi
Sen nasıl dayanıcan,sınavlara nasıl çalışıcan yaa? Valla büyük bi sabır örneği göstereceksin,Allah yardımcın olsun,zihin açıklığı versin
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)