Motor temiz abi resimlerdende belli ediyor zaten cakonun gönlüne kurt düşmesin emrah abi verdi gazı suç onda asıl... Ellerine sağlık bu arada Ha bu ilandakide bizim canavar satılık ; http://www.sahibinden.com/bu_kadar_t...XQQdisplayitem
Motor temiz abi resimlerdende belli ediyor zaten cakonun gönlüne kurt düşmesin emrah abi verdi gazı suç onda asıl... Ellerine sağlık bu arada Ha bu ilandakide bizim canavar satılık ; http://www.sahibinden.com/bu_kadar_t...XQQdisplayitem
helal ilkay..güvenilir biri olman, olmak çok ii bişe....
yardımcı olmuşun gitmişin almışın..şimdi gel girsin o adam finale... çok büyük bi heyacandır eminim
ama ewe gittiğinde ilk annein elini öp otur konus napıon ne edion nasılsın özlemişim seni falan sonra motora bak yoksa çok büyük ayıp olur
işte buna dokunma !!!
Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin...
hayırlı uğurlu olsun, kazası belası olmasın. güle güle kullan.
[B][COLOR="Red"]LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE![/COLOR][/B]
alah kazasız belasız kullanmak nasip etsin tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hayırlı uğurlu olsun emeği geçen seni mutlu eden senden daha mutlu olur inşallah kısa ve öz insanlık,dostluk kazandı.. güle güle kullan kazasız belasız..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kazasız belasız binebilmeni temenni ederim.
Hayırlı olsun cako, cillop gibi maşallaaa bekledin bekledin beklediğine değidi valaa
Bu arada ilkay arkadaşı da tebrik ederim davranışından ötürü
Çok Sağolun arkadaşlar... Gercekten İLKAY ın hakkını ödeyemem... Eline; ayağına; gözüne; kulağına sağlık... Kolay Kolay kimse uğrasmaz bu işle...
Tabi Annemin de değerini biliyorum; o da kadın basına devri için sabahın 7 sinde Yalova dan İST a gecti; gece 11 de döndüler...
İkisini de Seviyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı olsun kazasız sürüşler
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Bu gecenin en güzel haberi Yalova'da GT 250R yoktu pek fazla, artık bol bol göreceğiz demekki Hayırlı olsun Cakam Lazım, kazasız belasız keyifli rüzgarlar..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hayırlı olsun cako... Güle güle bin...Arada 2 tur da fürek e ver de adam motora bindim desin..Zavallım cbf de paraladı kendini...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güle güle kullan Allah kaza bela vermsn. Makina süper ...
Hayırlı Olsun. Allah Kazasız Belasız Sürmeyi Nasip Etsin.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sür inş. İlkay'ı da tebrik ediyorum sevgiler ikinize de
cakalaz gözün aydın...
Getir buralara da Rize sokakları motor görsün : ))
allah kaza bela vermısın hayrını gorursun ıns
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)