Alanya Emniyeti yasta: 1 polis memuru şehit
Reklamlar
-
16 Haziran 2009, 22:31
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Motorize ekipleri bugün saat 11.30 sularında Otogar kavşağında sivil bir araca çarpmaları sonucu bir polis memuru ağır yaralandı, diğer polis memuru ise şehit oldu.
Dün saat 11.30 sularında Şeh Şamil caddesinden İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına giden Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus motorize ekiplerinden otogar kavşağında geldikleri sırada kaza geçirdiler. Polis memurlarından sürücü Dinçer Akkaya ve arkasında bulunan Mustafa Arda, otogar kavşağına tali yoldan çıkan 10 HK 451 plakalı Şükrü Serezli yönetimindeki araça çarptılar. Kaza sonrasında ağır yaralan Dinçer Akkaya kaldırıldığı Can hastanesinde şehit olurken, diğer yaralı Mustafa Arda ise ağır yaralanarak Başkent Hastanesine kaldırıldı.
Yunusları herkes tanır ama özellikle bu iki Yunus'a Fazer 600 marka polis motosikletleri ile trafikte her gördüğümde imrenerek bakardım.Dinçer Abi'ye Allah rahmet eylesin,hastanedeki ağır yaralı Mustafa Abi'ye de acil şifalar diliyorum...
[COLOR="Red"][B][I] DoN'T ArGuE WiTH Me...JuST MaKe LoVe...![/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
16 Haziran 2009, 22:33
Çok zor abi Yunus olmakta Yunusluk yapmakta Polis abil ile birebir konuştuk Yunus olmak isteyen arkadaslar vardı diyor 3 ay eğitime gittiler 20 kilo verdiklerini söylemişti şok olmuştum.Allah geride kalanlara sağlık versin.
-
16 Haziran 2009, 22:36
ALLAH cc rahmet eylesin gerçekten zor motorize ekiplerin işi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Haziran 2009, 22:42
Allah rahmet eylesin...
Allah sabır versin bütün yunuslara...ben şahit oldum gerçekten işlerini mükemmel yapıolar
-
16 Haziran 2009, 22:45
Allah şehadetlerini kabul etsin inşallah...
-
16 Haziran 2009, 22:49
allah rahmet eylesin,yaralı memurada acil şifalar dilerim.
FAZER 600 S 2
KARA PANTER.
-
16 Haziran 2009, 22:52
allah günahlarını affeylesin.. mekanı cennet olsun................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Haziran 2009, 22:57
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler