Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın'da km:65.000 yanlış değilse çok değil mi ya.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın'da km:65.000 yanlış değilse çok değil mi ya.
Hayırı uğurlu olsun.Tüm sayfalara baktım ama foto yok bi zahmet diyorum
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler... umarım koruyucu malzemelerinizi de tamamlamışsınızdır. bir de şu küheylanın fotoğraflarını koyarsanız iyi olur
hayırlı olsun .kazasız belasız binersin inşallah
foto koymamışsın
canavarı görseydik
güzel seçim yapmışsın..hayırlı uğurlu olsun..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..fotoları görebilseydik keşke(:
rana hayırlı olsun artık festivallere motorunla gidersin.bide resim görebilseydik
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
CBF 250 ile Twister arasındaki farkları bir arkadaş açıklamış vakti zamanında:
http://www.motosiklet.net/forum/784914-post10.html
nanımmmmm hayırlı olsun :D 1 tur bindirrisin artık
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlı olsun kardeşim.. Ben hala alamadım kafayı yicem ya.. Bir YBR istiyorum ya, çok şeymi istiyorum anlamadımki.. Kazasız beleasız inşallah...
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler azmin zaferi diyebiliriz kısaca..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Motorcu bayanlar trafikte çoğalıyorlar görmek istediğimiz kareler bu arada hayırlısı olsun motorun bebişim
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
oooo aradaşlar bu kadar mı malzeme çıktı kocaaa cümlelerden. babamı öldürdüm annemin üstüne yıktım suçu çünkü annem de karşıydı motor almama. üstelik babamın cesedini yakıp küllerini anahtarlığın süsüne koydum uğur getirsin diye. hadi amaaa biraz daha hayal gücünüz kuvvetli olabilir))
çok ama çok teşekkürler. umarım kazalar hepimizden uzak olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 AM ----------
ümmet abim çok saolasın. motor arşıda abimin dükkanında . ruhsat işlemleri ile boğuşuyorum hala. ilk fırsatta çektirip yükleyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 PM ----------
nanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. çok saolasın. izmire gelcem inşallah o zaman istediğin kadar turla ağaya beleş))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
bebişiniz kim bilmiyorum ama ona yeni bir topic açmalısınız bence
yine de saol unn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
tebrik eden tüm aradaşlara çok çok teşekkürler. Allah hayali olan herkeze nasip etsin. cümleten tekerimiz düz bassın inşallah
yolda olmak yokda olmaktır
Hayırlı uğurlu olsun Denizin_Kizi...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
35.000 km Honda Scooter kullandım ama Vitesli motora hala alışamadım valla tebrikler
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Hayırlı olsun denizin_kizi. Umarım kazasız belasız ve cezasız kullanırsın. Bu arada neden 3 ay kullanacaksın. Yoksa 3 ay sonra askere mi gidiyorsun
saolasın hanedan 12
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------
çoook teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------
saolsın . ben de ne zaman scoter a bindiysem düştüm bi beceremedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------
saolasın elint. askerlik gibi bişe benimkisi de Amrikaya gidiyorum üç ay sonra. bundan soraki hedef helikopter veya uçak kullanmak.
yolda olmak yokda olmaktır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)