hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin inşallah.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin.
Dikkatli kullan.
hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.
seri bir makineyle başlamışsın.Hayırlı olsun
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
sevindim gerçekten. güle güle kullanmanı, kazasız belasız binebilmeni temenni ederim. allah bilir sen eğitimleri de tamamlamışsındır
hayırlı olsun kazasız belasız inş. ilk motor sahibi oluduğundaki heycan kadar süper bişi yok.keyifli sürüşler.acemilik zamanında çok dikkatli ol..
[B][COLOR="Blue"]Dün diye bir şey yoktur.Ya geçmişi silmişiz yada kafamız güzel bol içmişiz...[I][/I][/COLOR][/B]
hayırlı olsun tekeriz düz bassın...
motosiklet kullanıcısı kız kardeşlerimiz çoğalıyor,seviniyoruz............
hayırlı olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
Ranacım gördüm valla çok sevindim hayırlı olsun =)
Bu arada yeni farkettim Arsima'm da burdaymış
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Hayırlı Uğurlu Olsun 1000-2000 km Yapmadan Aman Gaza Gelmeyin Twister Kucumsenecek Makina Degil
Imza mi?? Nereye Atayım
Twister ile CBF 250 arasında ne fark var?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yeni modelleri cbf bildiğim kadarı ile 2006 dan sorası ama tam emin değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------
tequ üstüne asima oturmuş twister kadar taş düşmesin başına emi kardeşim))) saolasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------
hiç bir profosyonel eğitime katılamadım:( Allah ne verdiyse ya Allah ya bismillah diyip sürüyoruz kardeş. Cümlemizi kazalardan korusun Allahım
yolda olmak yokda olmaktır
kazasız belasız. İYİ günlerde olsun..
hayırlı olsunn
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
arkadaşlar tüm iyi niyetleriniz ve tavsiyeleriniz için Allah razı olsun. uzun yol otobüs şöförü kadar uzun yol tecrüben var nerdeyse Allahtan otomobilde baymayan şöförlerdenim ) ama tabiki çok daha fazla dikat gerektidiğinn bilincindeyim. Motosiklet tecrübe olsa da olmasa da riskli. Bu aşamaya gelmek benim için mucize gibiydi. bundan sonrası daha kolay olacak diye düşünüyorum.
herbikimselere çok çok teşekkürler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------
çok teşekkürler evet uzak süre uzak kaldım. motosiklet olmadan buluşmalara gitmek çok dokundu bana) artık organizasynlara katılmaya çalışacağım
yolda olmak yokda olmaktır
Burada ikinci cümlede bariz bir konu saptırma durumu var gibi geldi. Babam sürekli "ben ölmeden alamazsın" diyordu, ben de uykusunda yastıkla boğup bahçeye gömdüm. Amaan neyse kriz falan aldık işte motoru gibi
Umarım öyle bir şey yoktur, öyle bir şey yoksa tebrikler kazasız belasız güle güle kullanın
Bir at, dört nal, sekiz kahkaha, döner de döner dünya..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)