iyi günlerde kullanın, marka, model, renk, km, fiyat nedir ?
iyi günlerde kullanın, marka, model, renk, km, fiyat nedir ?
hayırlı olsun
(bir rekora aday topic daha )
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
honda twister güzel tercih güle güle kulllan..
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
hayırlı olsun ..kazasız sorunsuz günlere ;)
(bi gün benim de konum olcak ama resim de ekleyecem öle kuru kuru deil ehehe )
işte buna dokunma !!!
hayırlı olsun dikkatli kullan
hayırlı olsun
Life is what happens when you are busy making plans
çok saolun arkadaşlar. daha bu gün devrni alabildim henüz resim yok onun için ama en kısa zamanda eklerim benim de hevesim var)
yolda olmak yokda olmaktır
hayırlı olsun darısı başıma...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
hayırlı olsun..kazasız belasız uzun yıllar motor tepesınde olasın.ayrıca bayanların trafıkte coğalması cok guzel.şunu sormak ıstıyorum neden twister?ne ilgını çektı acaba?
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Tekrar güle güle kullan, oldukça ucuza almışsın, ama km bana hayli yüksek geldi, yakın gelecekte bi takım problemlerle karşılaşma riskini minumuma indirmek adına bi anlayana bilene motoru göstermişsindir umarım, çünki bu motorun parçaları ve teknik servis hizmeti emsallerinden çok çok pahalı. Umarım yakın gelecekte masraf çıkarıp seni üzmez. Bu motor cbf 150 yi almadan önce benimde seçeneklerim arasındaydı fakat fahiş parça fiyatları doyayısıyla vazgeçmiştim İstemesemde.
çok teşekkrüler arkadaşlar.
naked bir makine istedğim için twister. cbr 125 ile twister arasında çok gidip geldim. ama uzun yol yapmak istediğm için twister ı tercih ettim.
motosiklet tamircisi akrabam var. zaten o bana baya yardımcı oldu ki zaten sadece 3 ay binebileceğim sora satmak zorundayım
yolda olmak yokda olmaktır
hayırlı ve rüzgarı bol olsun kazasız belasız
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
bütün site burda iyi fiat a iyi bir motor almışsınız inşallah üzmez kazasız belasız tekerınız yere hep düz bassın
kazası sürüşler hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun.allah kazadan beladan korusun.birde allah bana da bir enduro nasip etsin.amin.
2 teker tek ruh tek yol.
hakkaten ufacık tfecik bi motor twisterHayirli olsun kazasişz belasiz sürüşler haftaya max. speed vidyosu bekleriz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)