Evet arkadaşlar türkiyede bir motosikletim yoktu oda oldu sonunda cıtı pıtı asimi asi
Bugun motoru noter satışı ile teslim aldım arkadaşlar aşagıyada resimlerini atıyorum inşallah allan herkese nasip eder. .
Evet arkadaşlar türkiyede bir motosikletim yoktu oda oldu sonunda cıtı pıtı asimi asi
Bugun motoru noter satışı ile teslim aldım arkadaşlar aşagıyada resimlerini atıyorum inşallah allan herkese nasip eder. .
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
hayırlı olsun güle güle kullan inaşllah benimde olur bigün
arkadaşlar resimler cıkıyormu?
Hadi bakalım kafamı şişirdin
kazasız belasız kullan dikkat et !!! korumasız ASLA !
resim yok ama
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
alla alla dur halledimce saol erhan abi
resimler çıkmıyor...hayırlı olsun
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Hayırlı olsun.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
REPSOL ün farkını göreceksin...
güle güle kullan.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah. darısı başıma (şafak sayar gibi ehliyeti sayıyorum)
resimleri hallettim arkadşlar cok teseşşukrler inşallah allah herkesede nasip eder ben cok caılstım zorladım kendmi
hayırlı olsun
Hayırlı olsun keyifli km'ler dilerim allah kaza bela vermesin güzel bir seçim olmuş
Hayırlı olsun..Grenajların rengi hiç solmamış..Benimkinden parlak..
Hayırlı uğurlu olsun. Bende aralıkta aldım mağazadan. Geçen cuma kaza geçirdim. Park halindeki araçların arasından yola koşarak bir kız fırladı ve motora yazık oldu. tam 1 hafta oldu yarın parçaları gelecek. Sol grenaj türkiyede bulunamamış önümüzdeki ay gelecekmiş :S honda servisine bak ne iş ya. Aman dikkat et benim kazam düm düz 2 şerit bom boş yolda oldu. nerden ne çıkacağı belli olmuyor kazasız sürüşler.
Yapan yapar yapamayan eleştirmen olur.
hayırlı uğurlu olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
dooru haklısınız motoru aldıgım insan cok temiz bakmış sıfır gibi duryor bende dikkatli kullanmaya calsıorm
tekerin yere düz bassın inşallah
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
hayırlı olsun güle güle bin:D
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)