Ne kadar istemesekte hep kaza haberleri duyuyoruz ve malesef bende bugün bir kazaya tanıklık ettim.Hergün Motosikletimle yola çıkıyorum ve Bomonti taraflarından ilerliyorum.İkiye ayrılan bir yol var oradan geçtim ve işimi hallettim.20 dk. sonra gelirken bir arabanın motosiklete çarptığını 2 tane ambulansın geldiğini gördüm.Motosiklet kullanan kişinin kaskı vs. bütün ekipmanları vardı ancak etraf kan gölüne dönmüştü.Sanırım araç sürücüsüde yaralanmıştı.İki ambulans olay yerine geldi ve gerisini duymak istemediğimden olay yerinden uzaklaştım.Gerçekten yerdeki kanları ve yaralının durumunu görünce motosikletten aşırı soğudum.Zaten ailem karşıydı ve kask dahi olsa hayat kurtarmaya yetmediğini anladım.Bide motosikletle 180-200 yapan arkadaşlarımız var bir kaza olsa allah korusun bütün vücutları paramparça olur.Eğer benim gibi motosiklete meraklı olup kullanan ve kurtulmak isteyen bütün arkadaşlara örnek olsun.Bu olaydan sonra elimden geldiği kadar uzak durmaya çalışacağım.Kaskta olsa,yavaşta gitseniz,Motorunuz güvenli ve sağlam da olsa karşıdakini durduramazsınız.En iyi örneği bugün gördüm.Herkese iyi akşamlar...