Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sonunda Aldım :) r125

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SWT
    Çok şık motor geçenlerde topcase bakmak için yamahaya girdim orda gördüm.
    125 cc olduğunu duyduğumda çok şaşırdım, sadece lastikler ele veriyor
    Ama çok yakışıklı bir motor motor mavi diyorsun ama sen yinede bir nazar bocuğu kondur derim ben..
    Ben scooterdan inip 1200cc motora bindim (toplam 10 km kardeşimin cbf150'sini sürmüştüm)kaskosunu koruma demirini taktırıp çıktım. Allaha çok şükür hiç vukuat yapmadım henüz.
    Ama hondanın eğitimi çok faydalı katılmakta fayda var. Eğitim merkezine servisle gidiyorsun orda altına motor veriyorlar
    Kazasız belasız kullan hayırlı olsun.
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SpearHEAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 Dakar
    Alıntı Juaqin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde sizleri bir sorum var. motoru alırken egzoz uda degiştirmek istedim sole guzel 600 cc capını cıkarcak egzoz taktırmak istedim ama ordaki satış elamanı ilk sen bi 1000 km yap bakıma gonderdiginde takarız dedi. Pek anlamadım neden direk takmak istemediklerini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------

peki bu hondanın egitim merkezine kendi motorumlamı gitmek gerekiyor yoksa orda onlar bizlere motor veriyorlarmı cunku zaten o egitim merkezine kadar goturursem motoru hic gerek kalmaz o kadar yolu tek basıma gidersem zaten alışırım :D

Hondanın eğitim merkezinde, sana motorsiklet veriyolar yeni başlayandan ileri seviye ye kadar CBF 150 - CBF250Ve cbf 600 veriyolar bu motorlar tam korumal düşmeye karşı korumalı oluyor yani gönür rahatlığıyla binebiliyorsun

aslın söylediğin daha önemli bir konu takıldı okadar yolu tek başına alırsan alışrsın hatta eğitim almadan da alışırsın ama amaç güvenli motosiklet kullanmak , hangi hızda kaç metrede duracağını biliyomusun ? hangi tip yolda hangitip frenleme yapıcağını virajın içinde yapman gerekenleri kontra tekniği yada kaçınmak tekniklerinin detaylarını , motosiklet kullananlar için bu eğitimler şaka değil alınması mevburi eğitimler , kendi kendine kullanalarak sadece belli bir miktar kendini gliştirir yaptığın hataları göremessin motosiktek kullanan herkez uzmanından bu eğtimleri almalı , ben bir kaç farklıyerden aldım her seferinden yeni şeyler katıyor
    Born To be wild

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kardeş yavaş yavaş alışırsın...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Öncelikle hayırlı olsun
    Tavsiyem ybr, cbf türü motoru olan bir tanıdığın varsa yardımını iste ve o motorda temel debriyaj, vites olaylarına alış. Allah muhafaza yzf'yi yatırırsan çok ama çok üzülürsün
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

mkbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apeche rtr 150
    Hayrlı olsun kardeş

Motosikleti
    2009 YZF R125(mavi)
    herkeze tesekkurler biraz once telefon actım motoru getirirken yanlarında bir tane de hoca getirmelerini tembihledim 1 saat calışma yaptırcakmış bana iyi dedim bende.. en azından 1 saat de temel seylere ısındırsa beni ondan sonra rahat giderim

HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin ..

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alışma süresi senin kendinle alakalı birşey,
    tamamen yeteneğine kalmış birşey...
    ALLAH kaza bela göstermez inşallah.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler