mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın..
mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Allah bır yastıkta kocatsın ibrahim.Yazık oldu be kardeş şu dunyada topu topu kac bekar vardı napıp edıp senıde evlıler kervanına kattılar,senıde kaybettık ararsın bekarlık gunlerını
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
vayyyy.........çok güzel bir haber ibrahim, sana ve eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkta kocatsın
iyidir evlenmek iyidir........
Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dilerim...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
mutluluklar dilerim kardeşim
allah bi yastıkda kocatsın
ömür boyu mutluluklar
aranızda olamasamda kalbim sizle
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ben anlamam Alper sen gelmeden o düğün başlamaz ona göre
Bütün kurs çalışanları aynı gün evleniyor galiba, Gelişim'de çalışan Selahattin bey de aynı gün evleniyormuş, gerçi çok iyi tanımam ama, hani lastik olan
Hayatınızdan bile daha uzun zaman sürecek mutluluk, dağları değil dünyayı deldirecek kadar sevgi dilerim... Kocamak için bir yastığa bile ihtiyaç duymayın, yarım yastıkta bile hep beraber, hep mutlu, hep aşk dolu uzun yıllar geçirin...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ALLAH bir ömür mutluluk nasip eder inşallah.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
ula o bişeymi bana bedava ehliyet verdi...çekilişle ama...fuar çekilişi bana çıktı ne tesadüf dimi...Allah ondan razı olsun...
10 numara adam 10 numara insan kaç numara koca olacağını artık yenge bilir...
yahu İbrahimin bugüne kadar bir kişinin kalbini kırdığı görülmüşmüdür bana söyleyin...bir Allhın kuluda desinki bana yamuk yaptı yanlış yaptı...hadi bakalım...yenge şanslı abi buldu böyle layt erkeği ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah mesut bahtiyar etsin,tebrikler
Saygınızı ve sevginizi hiç kaybetmezsiniz inşallah
kücük ibo büyümüşte evleniyomuşii hayırlı olsun canım benim, allah bi yastıktta kocatsın , konvoy yapmıyomuyuz
GKN MOTORS
Mutluluklar dilerim ALLAH cc bir yastıkta kocatsın...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Yahu motoru sattık hepinizden koptuk valla.Şimdiden tebrikler İbo.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Ömür boyu mutluluklar dilerim İbrahim bey kardeşim Navigasyona lokasyonu giriş yapta, kaybolup nikahıda kaçırma
Allah cennette de ebedi evlenmek nasip eder inşallah....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Mete abi çok çok sağol iyi dileklerin için Sana seviyorum seni güveniyorum :p
Çok çok teşekkürler Amin...
Ya büyümüşüm dimi
Çok teşekkürler....
Amin çok çok teşekkürler
Ya Metin abi bak bende size uydum ....
Teşekkür ederim komtanım gürkanım... Yok len ben kullanmıcam bu sefer...
Amin çok çok teşekkürler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------
Vay Sinan abi sende burdasın he çok çok teşekkür ederim abicim...
Teşekkürler...
Dur ya daha evlenmeden hemen moralimi bozma yav...
Teşekkürler kaptan
ibrahim ve özge ömürboyu sağlıklı mutlu günlerde hepbirlikte olun inşallah,allah biyastıkta kocatsın
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)