merak eden arkadaşlara ilk ağızdan açıklamayı yapayım istedim .
salı akşamı erdem kardeşimizi hastanede ziyaret için yola koyulduk aksarayda hastane
önünde arkadaşlarla buluşup hasta ziyareti kısa olur çıktık kumkapı sahil çekirdek, kola, sohbet, derken
kalktık ve kasımpaşa ya inen yokuş tam olarak taksimden şişhane - kasımpaşa istikameti
yolun sol refüje yakın kısmında ıslaklık fark ettim yolu temizleyen arcın ıslattığını düşündüm
ve sağdan devam ettim en son virajda dönerken sol daydım ve iki tekerin kontrolunude kaybettim
motor sola yatarak altımızdan fırladı biz banu ile yerde sürüklenmeye başladık
ben duramadım yaklaşık 3-4 takla attıktan sonra durdum ayağa kalktığımda ilk
gözlerimin aradığı kişi Banu oldu gittim ve kollarını- boynunu - bacaklarını yokladım
bi ağrısı yoktu bende de bi problem olmadığı için onu oturtup motoru yoldan kenara çektim
bu arada bizim sürüklenen motor başka bir motora çarpmasınmı adamda haplı mı ne
takım elbiseli ehliyetsiz ruhsatsız bide boş boş konuşmaya başlar işte polis çağarmayalım ehliyetim yok felan iyi
dedim arkadaşlar gelsin bakarız bi çaresine ulan millet gelene kadar bana motoru bi
satmadığı kaldı neyseki başta gürkan abi çağla , kadir, korkut, temel, ismail, semih ve
arayıp soran herkese cemHELL , turgay, cem(aparat), burçin, ilker, şafak, hale , jale bütün mahalleye . .
(ismini unuttuğum varsa affetsin ) teşekkür ediyorum tekrar. .
ertesi gün baş ve boyun ağrısı çektiğim için hastaneye gittim tomogrofi, röntgen çekildi bi sorun çıkmadı çok şükür. .
kıssadan hisse
" motora hakim olabilirsin ama yola?"