İkinize de çok geçmiş olsun. Motor baya kötü olmuş ya allahtan sizde bir hasar yok neyse. :(
İkinize de çok geçmiş olsun. Motor baya kötü olmuş ya allahtan sizde bir hasar yok neyse. :(
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Banu, durum buyken, dümeni ele alma vakti gelmiş o zaman. Süremiyorsa arkada otursun Emre de artık...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
geçmiş olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
Ben ve ismail, kadir ve emineyi bırakmaya gittik cevizlibağa, onları metrobüse bindirdik hadi dedik bi sigara içelim diye, derken muhabbet falan başladı yolun kenarında, yarım saat konuşmuşuzdur. Allahın işi ayrılmadan haberimiz oldu işte bastık geldik hemen..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Geçmil olsun
oh be dün yoktunuz buranın neşesi de eksik ti ha...iyiki buradasınız .hadi bakimmm
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
çok geçmiş olsun
size ve eşinize bişey olmaması sevindirici
en beteri bu olur inşallah...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Akileos, kurubuz, Emrah.ark, onigo, STeReO, OGLUMVE BEN+, E-M-R-E+, stubborn, B-A-N-U+, tasarslan, flying hellfish, teror, marefb, KyCd+, mugenzen, hurricane_cbr, M-E-R-V-E
maşallah seveniniz de çok muş hadi bakalım allah arttırsınnn
Çok teşekkürler
Hahahahahaha doğru söylüyorsun diyemeyeceğim, Canım o benim, hakkını yiyemem şimdi
Teşekkürler
İnsan öyle bir zamanda, gerçekten bazı insanların o anda yanında olmasını istiyor, görmek istediklerini yani... Hepiniz sağolun arkadaşlar iyiki varsınız...
:cherry: :cherry: :cherry:
Teşekkürler
Evet ya E-M-R-E motorla eve geldim diyince inanamadım
İnşallah, Teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
:cherry: :cherry: :cherry:
Geçmiş olsun,size bir şey olmamış çok şükür..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)