Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
geçmiş olsun arkadaşlar . sizlere bişey olmayışı sevindirici
diğer motorcu dediğiniz motorcudan cok pavyon fedaisine benziyo
Çok geçmiş olsun, sapasağlam olmanıza sevindim.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Bizde aslında çok hızlı değildik yani Emre çok hızlı giderken, ben arkadan hep yolu, sağdaki soldaki arabaları takip ederim ama o kadar hızlı değildik, yolada hiç bakmıyordum bu sebepten ne olduğunu anlamadan yerde buldum kendimi...
Teşekkürler
En çok buna güldük Abi
:cherry: :cherry: :cherry:
Geçmiş olsun.. takım ebiseli arkadaş metehanı andırıyo akrabası falan olmasın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Amanıınn noldu size böyle Çok çok geçmiş olsun Allahtan size bişey olmamış
tekrar geçmiş olsun B-A-N-U ve E-M-R-E Allah beterinden korusun sizi bizi hepimizi inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
geçmiş olsun ...tekrar dan .....sonradan gelen amir nasıldı ama.....nedüşünüyosun çuko ibişi düşünüyomusun
korkuttunuz len bizi allahtan sizde bişi yok gerisi nasıl olsa bi şekilde halledilir
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
çok geçmiş olsun...
gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız..iyiki arkadan gelen birileride yoktu en cok korktugum şeydir...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Teşekkür ederiz
Kesinlikle
Eğer montlarımız olmasaydı çok ciddi yaralanacaktık, kaskın oluşunu hiç saymıyorum zaten hatta, bende yok ama Emre nin dizinde bir hafif sıyrılma var. Eğer dizliklerimiz takılı olsaydı oda olmayacaktı. Korumaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık, full koruma cidden çok ama çok fazla önemli...
:cherry: :cherry: :cherry:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)