en son yaptığınız yuvacık gezisi fotolarından görmüştüm eşi ve kendisin....kaza nasıl olmuş bilen varmı acaba....inşallah olumlu haberler alırız...
en son yaptığınız yuvacık gezisi fotolarından görmüştüm eşi ve kendisin....kaza nasıl olmuş bilen varmı acaba....inşallah olumlu haberler alırız...
acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun..
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
arkadaşlar şuan aldığım bilgiyi iletiyorum. muratın durumu iyi ayağında kırıklar varmış ameliyat tan çıktı iyi şuan. tülayın durumu şuan itibariyle ciddi. 2gün uyutulacakmış doktor öyle demiş. daha sonrasına bakılacak ne olacağına. Allahım yardımcısı olsun dualarımızı eksik etmeyelim. ilginize teşekkür ederim. hepiniz sağolun. lütfen dikkatli kullanalım motorlarımızı. çok üzülüyorum.
murata çok geçmiş olsun allahın izniyle eşide en az zarar la kurtulur..
dualarımız onlarla allahım korusun sevenlerine bağışlasın amin....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Yüce rabbim şifalar versin..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Allah acil şifa versin.Allah birbirlerinin yokluğunu göstermesin.Amin.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Forumu açar açmaz gözüme bu haber takıldı şu an şok içindeyim.
Yuvacık gezisinde tanışmıştık hatta şelaleden Lucas'la beraber ayrılırlarken uğurlamıştım.
Her ikisinede geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
umarız iyi olurlar, allahtan acil şifalar diliyorum
inşallah ikiside sağlıklarına kavuşur.. kısa zamanda ayağa kalkarlar.. çok çok geçmiş olsun..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim...
geçmiş olsun , inşallah iyi haberlerinide alırız . Kaza nasıl olmuş . Bilgi var mı
en son bi gezide tanıştığım gazeteci bir arkadaşımı kaybetmiştim.O günden beri forumlara pek girmiyorum motoruda çok seyrek kullanıyorum.Sonunda temelli bırakıcam bu işi.Bu ülkede motor kullanmak...........
Allah yardımcıları olsun dualarımız onlarla.
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
geçmiş olsun arkadaşlarımıza , umarım en kısa sürede iyileşirler ...
Kaza yapan arkadaşlara Allah'tan şifa diliyorum.
Araç kullanıcıları henüz bizim varlığımıza alışamadılar demek, kendimizdeki hataları görmemek, bilmemek olur.
Altımızdaki motorun gücü nedir, ne kadar hızlı gidiyoruz, bazen kendimizi pistlerde mi zannediyoruz? Motosikleti gezip keyif çıkartmak için mi kullanıyoruz yoksa güç gösterisi için mi?
Çuvaldızı önce kendimize batıralım arkadaşlar.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
çok geçmiş olsun arkadaşlar dualarımız onlarla.. lütefen yapabiliceğiniz bişey yoksa en azından dua edin..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
allah kendine ve eşine acil şifalar verir inşallah
iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.....
şuan herkezin elinden eniyi geleni , duasını kimse eksik etmesin...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Allah acil şifalar versin, İnşallah iyileştiklerine dair mutlu bi mesajlarını alırız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)