Allah'tan acil şifalar diliyorum kendilerine.
İnşallah sağlıklarına kavuşurlar.
Allah'tan acil şifalar diliyorum kendilerine.
İnşallah sağlıklarına kavuşurlar.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Çok şükür... En kısa zamanda daha da iyi olurlar umarım. Acil şifalarrrrrrrr
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çok şükür geçmiş olsun eminim çok daha iyi olcaklar...
Neyse atlatmışlar hadi geçmiş olsun inşallah kısa zamanda eski mutlu gunlerine donerler.
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
Geçmiş olsun.
Çok üzüldüm, her ikisine de acil şifalar diliyorum.
İnşaAllah kısa sürede şifa bulup sevenlerini üzmezler.
ikinci iyi haber bu gün ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Allah inşallah en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşturur...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum allah acil şifalar versin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
allah şifa versin, umarım en kısa zamanda iyileişrler
allah acil şifalar versin ve sevenleri birbirine bağışlasın.Eşimi bana ve çocuklarımıza yakın zaman önce bağışladığı gibi.yapabileceğimiz bir şey varmı ondan haber verin?
Dualarınız su anda......
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Geçmiş olsun. Allah tez zamanda eski sağlıklarını geri verir inşallah.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
geçmiş olsun acil şifalar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Geçmiş olsun tekrar. İnşallah bir daha böyle korkutucu durumlar yaşanmaz. İnşallah en kısa zamanda sıhhatlerine kavuşurlar...
İyi olan durumlarından haberdar olmak beni mutlu etti , geçmiş olsun acil şifalar
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
Allaha şükürler olsunki yaşıyorlar tez zamanda toparlayıp aramıza dönmelerini yüce Allahtan dilerim çok büyük geçmiş olsun dualarımız sizinle .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)